Γκριζάρισμα στα μαλλιά: πώς να το καλύψεις χωρίς να τα βάψεις

Γκριζάρισμα στα μαλλιά: πώς να το καλύψεις χωρίς να τα βάψεις

Θέλοντας και μη (δεν θέλουμε!), μεγαλώνοντας, ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του τόσο στο σώμα μας, όσο και στο πρόσωπο και στα μαλλιά μας. Ευτυχώς, με τα κομμωτήρια έχουμε βρει την υγειά μας και καλύπτουμε τις αντιαισθητικές γκρίζες τρίχες. Τι γίνεται όμως όταν δεν έχουμε ούτε χρόνο, ούτε χρήματα για να βάψουμε τα μαλλιά μας; Λύσεις υπάρχουν και μάλιστα πολύ έξυπνες, όπως θα διαβάσετε παρακάτω.

Το κατάλληλο...χτένισμα

Η γαλλική πλεξούδα κρύβει πολύ εύκολα τις άσπρες τρίχες και κάνει το αποτέλεσμα να φαίνεται ομοιόμορφο. Το σημαντικό είναι να την αρχίσουμε από την κορυφή του κεφαλιού, έτσι ώστε να καμουφλάρουμε το «πρόβλημα».

Η χωρίστρα ζιγκ ζαγκ (μ)πλέκει τα μαλλιά με τέτοιον τρόπο, ώστε να κρύβεται η ρίζα αποτελεσματικά. Όσον αφορά τις άκρες, μια απλή πλεξούδα θα μας σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

Το κατάλληλο...κούρεμα 

Ένα κοντό κούρεμα σας επιτρέπει να καλύπτετε πιο εύκολα τις άσπρες τρίχες, χρησιμοποιώντας κορδέλες και χοντρά λαστιχάκια. Ωστόσο, μία λύση στο πρόβλημα είναι να κάνετε το σωστό κούρεμα και βάψιμο όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες!

Το κατάλληλο... προϊόν

Πείτε αντίο στις ενοχλητικές στην άσπρη ρίζα και στο γκριζάρισμα επενδύοντας σε δυο βασικά προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από καμιά γυναικεία τουαλέτα. Στο εμπόριο υπάρχουν ειδικά σπρέι κάλυψης λευκών που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα υπόσχονται ένα φυσικό αποτέλεσμα. Διαρκούν συνήθως μέχρι το επόμενο λούσιμο και μας λύνουν τα χέρια.

Εκτός από τα σπρέι υπάρχουν επίσης και ειδικά βουρτσάκια με χρώμα όπως αυτά που χρησιμοποιούμε για τις βλεφαρίδες μας, για να κάνουμε τη...δουλειά μας εύκολα και γρήγορα όπου κι αν βρισκόμαστε. Αρκεί να «χτενίσουμε» το σημείο που μας απασχολεί και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

v