Πώς μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά μας μπορεί να βελτιώσει την εμφάνισή μας

Πώς μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά μας μπορεί να βελτιώσει την εμφάνισή μας

Εμείς οι γυναίκες δυσκολευόμαστε να κάνουμε μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά μας. Ειδικά όταν τα έχουμε μακριά, φοβόμαστε να τολμήσουμε ένα κοντό κούρεμα. Δεν είναι λίγες οι φορές ωστόσο, που μια τέτοια απόφαση λειτουργεί ως τονωτική ένεση στην αυτοπεποίθησή μας. Και αυτός είναι και ο λόγος που αρκετές γυναίκες πειραματίζονται συνεχώς με διαφορετικές βαφές, χτενίσματα και κουρέματα.

Ένα φρέσκο κούρεμα και μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών - από επαγγελματίες κομμωτές - μπορούν να αλλάξουν τη συνολική μας εμφάνιση και να μας φτιάξουν τη διάθεση!


Σε αυτές τις φωτογραφίες θα δείτε μερικές καταπληκτικές μεταμορφώσεις γυναικών που είπαν το μεγάλο «ναι», έκοψαν και έβαψαν τα μαλλιά τους με αποτέλεσμα να είναι πιο όμορφες από ποτέ!


Αυτά τα υπέροχα κουρέματα παρουσιάζονται από τα #ONESHOT Hair Awards που διοργανώνονται από το Behind The Chair ― τη μεγαλύτερη κοινότητα στον κόσμο για επαγγελματίες κομμωτηρίου! Ο ετήσιος διαγωνισμός έχει λάβει πάνω από 1.000.000 συμμετοχές σε διαφορετικές κατηγορίες σε μόλις 5 χρόνια. Υπάρχουν δύο συνολικές κατηγορίες που μπορούν να υποβάλουν οι κομμωτές: «Big Shot» για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε ένα επαγγελματικό στούντιο και «Hot Shot», που γιορτάζει τα πραγματικά και απλά χτενίσματα που γίνονται πίσω από την καρέκλα.

Πηγή: boredpanda.com

v