Ο μπαμπάς που κρατά το χέρι της κόρης του από την πρώτη μέρα σχολείου, μέχρι την τελευταία...

Ο μπαμπάς που κρατά το χέρι της κόρης του από την πρώτη μέρα σχολείου, μέχρι την τελευταία...

Στο πλαίσιο του “How it Started. How it’s going” (πώς ξεκίνησε, πώς εξελίσσεται) του Twitter, οι χρήστες καλούνται να ανεβάσουν φωτογραφίες σχετικές με αυτή τη θεματολογία. Ένας μπαμπάς από την Ιρλανδία, ο Κίραν Σάνον, επέλεξε ένα θέμα που συγκίνησε τα social media και συγκέντρωσε αμέτρητα Likes αλλά και σχόλια αγάπης.

Συγκεκριμένα, επέλεξε να ανεβάσει τρεις φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη σχέση του με την κόρη του, αλλά και την εξέλιξη της ζωής της ίδιας. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την μαμά, στο ίδιο σημείο, σε μια σημαντική στιγμή της ζωής της οικογένειας και δείχνουν την εξέλιξη της ακαδημαϊκής πορείας της μικρής του. 

Η πρώτη τραβήχτηκε την πρώτη ημέρα της μικρής στο  Δημοτικό Σχολείο τον Σεπτέμβριο του 1999. «Νομίζω ότι ήμουν πιο νευρικός από αυτήν. Ήμουν τόσο περήφανος» λέει σήμερα ο κ.Σάνον, σύμφωνα με το BBC.  

Η δεύτερη φωτογραφία ήταν την τελευταία ημέρα της κόρης του στο σχολείο τον Μάιο του 2013 και η τρίτη το καλοκαίρι του 2018 όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο. Σήμερα είναι 25 ετών και καθηγήτρια μαθηματικών. 

Οι χρήστες προφανώς λάτρεψαν την ανάρτησή του, που έχει πλέον σχεδόν ένα εκατομμύριο likes, ενώ 84.000 άνθρωποι σχολίασαν κάτω από την ανάρτησή του. 

 
«Μου αρέσει πολύ η αντίδραση που είχαν οι φωτογραφίες μου...Το καλό είναι ότι τώρα σχεδόν ένα εκατομμύριο άνθρωποι ξέρουν πόσο υπερήφανος είμαι για την κόρη μου».

Πηγή: huffingtonpost.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v