Πες μου το ζώδιό σου να σου πω γιατί έχεις τις μαύρες σου

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω γιατί έχεις τις μαύρες σου

Όλοι στεναχωριόμαστε για πολλούς και διαφορετικούς λόγους καθημερινά, αλλά, κάποιοι, στεναχωρούν ορισμένα ζώδια περισσότερο από κάποια άλλα. Όταν έχεις εσύ (ή το ταίρι σου) τις μαύρες σου, λοιπόν, ίσως παίζει κάποιο ρόλο και η μέρα που γεννήθηκες...

Κριός

Αν ο Κριός έχει τις μαύρες του, τότε κάποιος - κάποια - κάποτε τον έχει αγνοήσει! Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα νιώθει θλιμμένο το συγκεκριμένο ζώδιο, αλλά η αδιαφορία μπορεί να το τσακίσει! Ο Κριός είναι, γενικά, φωτεινό ζώδιο, τραβάει τα βλέμματα, και όποτε αυτό δεν συμβαίνει, νιώθει απαίσια. Γενικά, έχει ανάγκη από προσοχή και επιβεβαίωση.

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν δέχεται να ακούει απ' τον σύντροφό του να αποκαλεί κάποιον άλλον άνθρωπο πιο γοητευτικό από αυτόν. Πληγώνεται βαθιά ο εγωισμός του ενώ αισθάνεται πιο αδύναμος και πέφτει το ηθικό του. Το να μην έχει την αγάπη που δίνει τον οδηγεί στην απελπισία και ταράζει τα νερά του.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος δεν είναι ευαίσθητος, αλλά θα πληγωθεί πολύ μετά από έναν χωρισμό. Βέβαια όλοι πληγώνονται μετά από έναν χωρισμό, αλλά ο Δίδυμος πληγώνεται λιγάκι παραπάνω. Για την ακρίβεια, νιώθει προδομένος για μία ολόκληρη ζωή, κι ας ήταν η σχέση μόλις 6 μηνών.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, ως γνωστόν, είναι συναισθηματικά ζώδια αλλά προσπαθούν σκληρά να μην δείξουν την ευάλωτη πλευρά τους στον καθένα. Μπορεί να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να σ’ εμπιστευτεί, αλλά όταν το κάνει περιμένει από εσάς να είσαι έντιμος και ειλικρινής. Γι’ αυτό και αν τον προδώσεις ή τον προσβάλλεις, πληγώνεται πολύ και νιώθει χαμένος.

Λέων

Ο Λέων βυθίζεται στις στενάχωρες σκέψεις του για έναν και μόνο λόγο: επειδή δεν πήρε αυτό που θέλει. Είτε αυτό είναι ένα πρόσωπο, είτε ένα προϊόν που είχε βάλει στο μάτι ή οτιδήποτε έβαλε στο νου του. Το αιλουροειδές του ζωδιακού έχει ανάγκη να έχει τον έλεγχο και όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχει σχεδιάσει, πέφτει.

Παρθένος

Ο Παρθένος, ακόμα κι όταν δεν έχει λόγο να πέσει σε κατάθλιψη, τον βρίσκει μόνος του. Έχει την τάση να σκέφτεται πολύ τη ζωή του και πώς αυτή εξελίσσεται, φτιάχνοντας σενάρια στο κεφάλι του –προφανώς με αρνητική εξέλιξη. Κάποιες φορές δεν μπορούν να ζήσουν το παρόν, σκέφτονται μόνο το μέλλον.

Ζυγός

Για τους Ζυγούς πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή τους έχουν οι φίλοι. Χωρίς φίλους ο Ζυγός δεν μπορεί να ζήσει. Εάν λοιπόν ένας σύντροφος πει στον Ζυγό πως δεν συμπαθεί τους φίλους του ή ακόμη χειρότερα πως θέλει να απομακρυνθεί από αυτούς τότε πληγώνεται. Δεν του αρέσει να ακούει τίποτα αρνητικό για αυτούς γιατί αυτό ισούται με μείωση του εαυτού του.

Σκορπιός

Ο φόβος είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να νιώσει ο Σκορπιός. Πιστεύει ότι είναι ατρόμητος –μεταξύ μας, επειδή σπάνια αποφασίζει να δράσει- κάνει αυτό που θέλει και απολαμβάνει τους καρπούς του κόπου του. Τρέμει στην ιδέα, και πολλές φορές καταθλίβεται, ότι αυτό θα σταματήσει λόγω κάποιου ατυχούς γεγονότος.

Τοξότης

Ένας Τοξότης είναι γεμάτος ενέργεια και όρεξη να ανακαλύψει τα πάντα, αισιόδοξος και ερωτιάρης. Αν και είναι φιλικός με όλους, αφήνει μόνο λίγους να δουν το παιδί που κρύβει μέσα του. Για τον λόγο αυτό εάν κάποιος από τα άτομα που εμπιστεύτηκε αυτήν την πλευρά τον αποκαλέσει ανώριμο, μπορεί να τον πληγώσει πραγματικά πολύ, αφού ο Τοξότης νιώθει ότι πληγώθηκε η εμπιστοσύνη του.

Αιγόκερως

Αν κάτι θλίβει τον Αιγόκερω, αυτό είναι τα καημένα τα νιάτα και το γεγονός ότι γρήγορα περνούν. Δεν θα αποδεχτεί ποτέ ότι αυτή είναι η φύση της ζωής. Ο λόγος; Ίσως είναι η διαρκής ανάγκη του για εξέλιξη ή η εμμονή με την εμφάνισή του.

Υδροχόος

Στον Υδροχόο αρέσει να του υπενθυμίζουν πόσο ιδιαίτερο, ξεχωριστό και μοναδικό άτομο είναι. Για τον λόγο αυτό μπορεί να πληγωθεί πολύ εάν κάποιος τον συγκρίνει με άλλον, ακόμη και αν αυτός ο άλλος είναι η ίδια του η μητέρα. Θέλει την ανεξαρτησία του και πολλές φορές οι αποφάσεις του είναι αλλόκοτες αλλά δεν παύουν να είναι δικές του.

Ιχθείς

Υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει έναν Ιχθύ να μην χάνεται στις πολλές σκέψεις του, αλλά να συγκεντρώνεται μονάχα σε αυτήν: η οικογένεια. Σε περίπτωση που ένας Ιχθύς δεν μπορεί να έχει την καλύτερη δυνατή σχέση με την οικογένειά του, καταθλίβεται. Όσον αφορά τους δεσμούς αίματος, ο Ιχθύς είναι ο παραδοσιακός τύπος που έχει συνδυάσει τις θρησκευτικές γιορτές με την οικογένεια.

 

v