Ο άντρας μου μετά από 15 χρόνια άλλαξε τους τελευταίους 2 μήνες και νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του. Τι να κάνω;

Ο άντρας μου μετά από 15 χρόνια άλλαξε τους τελευταίους 2 μήνες και νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του. Τι να κάνω;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Ξαφνικά μέσα σε 2 μήνες ο άντρας μου δεν ενδιαφέρεται για τίποτα παρά μόνο για τον εαυτό του. Είμαστε μαζί 15 χρόνια με 2 παιδάκια 6 ετών. Τι συμβαίνει;

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν μια συνέχεια. Μπορεί μία δυσκολία να ξεκινά ήπια και να εξελίσσεται μέσα στο χρόνο, μέχρις ότου έρθει η στιγμή που θα κορυφωθεί. Αυτό δε σημαίνει πως ξαφνικά άλλαξε κάτι, αλλά ότι έρχεται πλέον στην επιφάνεια με ένταση μια δυσλειτουργία που προϋπήρχε. Εσείς που είστε οι πρωταγωνιστές της ιστορίας σας μπορείτε να καταλάβετε εάν σε αυτό το διάστημα των δύο μηνών που αναφέρετε έχει συμβεί κάτι σημαντικό, ικανό να σας αλλάξει ή εάν υπήρχαν χρόνια προβλήματα στη σχέση σας.

Όποιος και να είναι ο λόγος αυτής της αλλαγής που εντοπίζετε, μπορείτε να συζητήσετε ειλικρινά με τον σύντροφό σας και να αποφασίσετε εκ νέου στη σημερινή φάση ζωής που βρίσκεστε, εάν επιλέγετε ο ένας τον άλλον και με ποιους τρόπους έχετε να φροντίσετε τη σχέση σας. Η απόφαση σας, η καλή σας διάθεση για κατανόηση και επικοινωνία είναι πάντα πολύτιμοι σύμμαχοι στις δυσκολίες που συναντάτε.

Είναι σημαντικό να υπάρχει χώρος ώστε να χαίρεστε ο καθένας τα δικά του ενδιαφέροντα, τον εαυτό του, τη σχέση σας, τα παιδιά σας! Με κοινό στόχο, και βοήθεια εάν τη χρειάζεστε, θα τα καταφέρετε πολύ καλά και στη συνέχεια!

Σας ευχαριστώ.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v