3 τρόποι να σε λατρέψει το βαφτιστήρι σου αυτά τα (δύσκολα) Χριστούγεννα

3 τρόποι να σε λατρέψει το βαφτιστήρι σου αυτά τα (δύσκολα) Χριστούγεννα

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή και χαρά απ’ το να είσαι νονά. Ο δεσμός που χτίζουμε με το βαφτιστήρι μας είναι πολύ ξεχωριστός αφού, χωρίς καμιά υπερβολή, είναι σαν παιδί μας και ας μην το γεννήσαμε. Ο ρόλος μας, μάλιστα, είναι ακόμα πιο ξεχωριστός στις γιορτές, αφού είναι οι μέρες που περνάμε χρόνο μαζί τους και περιμένουν πώς και πώς τα δώρα μας!

Ειδικά τα φετινά Χριστούγεννα, όμως, που είναι για όλους δύσκολα και πρωτόγνωρα, ο ρόλος μας γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστός... Ως πνευματικοί γονείς, πρέπει να βρούμε τον τρόπο να σταθούμε δίπλα στα βαφτιστήρια μας και, έστω και εξ αποστάσεως, να τους δείξουμε έμπρακτα την αγάπη και την αφοσίωσή μας.

Περνάμε χρόνο μαζί μέσω βίντεο κλήσης

Αυτό το διάστημα, η τεχνολογία είναι η καλύτερή μας «φίλη», αφού μας επιτρέπει να έρθουμε σε επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα κάνοντας βίντεο κλήση μέσω εφαρμογών όπως το Skype, το Zoom ακόμα και το Messenger Call. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, τα παραπάνω και οργανώστε πρωτότυπες διαδικτυακές περιπέτειες με το βαφτιστήρι σας.

Ζητήστε του να σας πει τα κάλαντα την παραμονή των γιορτών. Κάθε Χριστούγεννα τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς να μας πουν τα κάλαντα και να πάρουν το πρώτο χαρτζιλίκι της χρονιάς. Το ίδιο μπορεί να γίνει και φέτος με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Διαλέξτε μια συγκεκριμένη ώρα και απολαύστε με όλη την οικογένεια τις χριστουγεννιάτικες ευχές απ’ το βαφτιστήρι σας.



Οργανώστε βραδιές ταινίας. Όπως προαναφέραμε, η τεχνολογία είναι «φίλη» μας αυτόν τον καιρό, αφού υπάρχουν πλέον διάφορες εφαρμογές που μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε ταινίες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα online. Με λίγα λόγια, μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη του ταινία ταυτόχρονα με το βαφτιστήρι σας, ενώ παράλληλα σχολιάζετε και συζητάτε σαν να καθόσασταν δίπλα δίπλα!

Κάντε του το καλύτερο δώρο... στην πόρτα του!

Είναι αλήθεια ότι η νονά και τα δώρα πάνε χέρι-χέρι, γι’ αυτό και φέτος, παρά τις δυσκολίες, πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάθε διαθέσιμο μέσο για να κάνετε το καλύτερο και πιο ξεχωριστό δώρο το βαφτιστήρι σας. Το Toyguru.gr είναι ένα ολοκαίνουριο, σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα με παιχνίδια απ’ όλο τον κόσμο, το οποίο θα σας λύσει τα χέρια χωρίς να επιβαρύνει τον γιορτινό προϋπολογισμό σας. 

Εδώ θα βρείτε προτάσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στα ενδιαφέροντα, τις δεξιότητες και την ηλικία των αγαπημένων σας βαφτιστηριών. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε βραβευμένα ξύλινα και εκπαιδευτικά παιχνίδια ή λούτρινα ζωάκια και μοναδικές κούκλες. Στο Toyguru θα βρείτε ακόμα και πατίνια ή τρίκυκλα!

Στην εποχή μας που η τεχνολογία το επιτρέπει, τα διαδικτυακά ψώνια μπορούν να είναι εξίσου ευχάριστα και να γίνουν κομμάτι της εορταστικής σας ρουτίνας, ειδικά εάν εμπιστευτείτε ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα που εγγυάται πως το δώρο θα φτάσει στην πόρτα του παιδιού στην ώρα του και χωρίς καθυστερήσεις!

Στείλτε του ένα γράμμα

Τα Χριστούγεννα προσφέρονται και για να δείξουμε την αγάπη μας στα λατρεμένα μας βαφτιστήρια μας με έναν πιο παραδοσιακό (και ξεχασμένο) τρόπο: ένα γράμμα. Ίσως ακούγεται παλιομοδίτικο, όμως μέσα σε μερικές απλές χειρόγραφες ευχές περικλείονται αμέτρητα συναισθήματα. Στείλτε ένα γράμμα, λοιπόν, και εκφράστε όλα όσα νιώθετε: πείτε του πόσο σας λείπει, τα κοινά σας σχέδια για την «μετά-Covid» εποχή και το κυριότερο, πόσο πολύ το αγαπάτε. 

Πρόκειται για έναν πολύ προσωπικό και ουσιαστικό τρόπο να δείξετε έμπρακτα ότι είστε δίπλα στο βαφτιστήρι σας, αλλά και να του θυμίσετε πως δεν υπάρχει μόνο η τεχνολογία σ' αυτόν τον κόσμο! Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι επικοινωνίας, ενδεχομένως πιο ουσιαστικοί και διαχρονικοί. Εξάλλου, τα γραπτά μένουν και μερικά χρόνια αργότερα θα αποτελούν μια γλυκιά ανάμνηση που θα πιστοποιεί πόσο ισχυρός είναι ο δεσμός μεταξύ σας.

v