Κορονοϊός: «Νοσήσαμε δύο οικογένειες από μια αθώα αγκαλιά»

Κορονοϊός: «Νοσήσαμε δύο οικογένειες από μια αθώα αγκαλιά»

Όλοι γνωρίζουμε πλέον την επικινδυνότητα του κορονοϊού αλλά και την μεγάλη μεταδοτικότητά του. Η ατομική ευθύνη είναι πραγματικά το πιο ισχυρό μας όπλο... Ακόμα κι αν δεχτούμε πως δεν προσέχει ή δεν προνοεί κανείς άλλος, τουλάχιστον εμείς μπορούμε να προστατευτούμε τηρώντας καταρχάς τα μέτρα ασφαλείας.

Το ίδιο συμβουλεύει και η Αλίκη Νικολαΐδου, θύμα του κορονοϊού, που μια «αθώα» αγκαλιά στάθηκε η αιτία να νοσήσουν 2 ολόκληρες οικογένειες...

Νοσήσαμε από μία αγκαλιά

«Φοβάμαι πάρα πολύ. Φοβάμαι για τους φίλους, για τους συγγενείς, φοβάμαι για τους μεγαλύτερους και αυτό γιατί η κατάσταση πλέον στα νοσοκομεία είναι οριακή».
 
Ο ιός μπήκε στο σπίτι της από μια αγκαλιά και νόσησαν δύο οικογένειες, μεταξύ των οποίων και η ίδια η οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί. «Νοσήσαμε συνολικά 11 άτομα από αυτή την αθώα αγκαλιά» λέει η ίδια.

Στο νοσοκομείο υπήρχε φόβος...

Η Αλίκη Νικολαΐδου περιγράφει: «Έβλεπα τον φόβο και στα μάτια των γιατρών, γιατί ουσιαστικά μπήκα μέσα ως ένα περιστατικό υποτροπής». Η Αλίκη Νικολαΐδου κάνει έκκληση προς όλους και τονίζει ότι θέλει πολλή προσοχή γιατί μπορεί να συμβεί σε όλους.

Πηγή: thetoc.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v