Τα μωρά που γεννιούνται Χριστούγεννα κάνουν τους γονείς... ακόμα πιο ευτυχισμένους!

Τα μωρά που γεννιούνται Χριστούγεννα κάνουν τους γονείς... ακόμα πιο ευτυχισμένους!

Όπως τα μικρά παιδιά περιμένουν πώς και πώς το δώρο του Αϊ-Βασίλη, έτσι και ορισμένοι γονείς ανυπομονούν να πάρουν στην αγκαλιά τους το δικό τους χριστουγεννιάτικο «δώρο»: το μωρό τους! Απ' ότι φαίνεται τα παιδάκια που γεννιούνται ανήμερα Χριστουγέννων κάνουν τους γονείς τους πάρα πολύ ευτυχισμένους.

Πριν από ένα χρόνο το Νοσοκομείο John Radcliffe στο Headington φιλοξένησε τουλάχιστον 12 μωρά που γεννήθηκαν την ημέρα των Χριστουγέννων. Άλλες οικογένειες «έτρεχαν» για να ετοιμάσουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ενώ αυτοί οι γονείς περίμεναν πώς και πώς να γεννηθεί το μωράκι τους.

 Όπως είπαν οι νοσοκόμες το μόνο που έβλεπες στους διαδρόμους και τα δωμάτια ήταν ευτυχισμένους και χαμογελαστούς γονείς! Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους τα ζευγάρια που έγιναν για πρώτη φορά γονείς ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που το παιδί τους γεννήθηκε μια τόσο ξεχωριστή μέρα.

Ένα από τα τελευταία «χριστουγεννιάτικα» μωρά που γεννήθηκαν ήταν ο γιος των Carly Smith-Huggins και Kit Collins, που γεννήθηκε στις 10.12μμ.

Στις 9.24 γεννήθηκε η μικρή Maja, στην οποία φόρεσαν και ένα μικροσκοπικό αγιοβασιλίτικο σκουφάκι. Ενώ μόλις τέσσερα λεπτά νωρίτερα, ο Aidan και ο Hollie Nicholl έγιναν περήφανοι γονείς της κόρης τους Lilly-May.

Αρκετά μέλη του προσωπικού παρατήρησαν ότι τα μωρά που γεννιούνται ανήμερα Χριστουγέννων φέρνουν περισσότερη χαρά στους γονείς, καθώς θεωρούν την ημέρα πολύ ξεχωριστή. Τόνισαν επίσης ότι περιμένουν πώς και πώς να δουν πόσα μωρά θα γεννηθούν φέτος το 2020. Ο καιρός πλησιάζει! Για να δούμε...

v