Γυναίκα με δυο μήτρες γίνεται ευτυχισμένη μαμά 4 παιδιών!

Γυναίκα με δυο μήτρες γίνεται ευτυχισμένη μαμά 4 παιδιών!

Κάποιες φορές λίγο η τύχη και περισσότερο η θέληση μπορούν να προκαλέσουν αληθινά θαύματα! Όπως στην περίπτωση αυτής της μαμάς, η οποία γεννήθηκε με δυο μήτρες και οι γιατροί της είχαν πει ότι δεν θα κατάφερνε να μείνει έγκυος...

Η 34χρονη γυναίκα γεννήθηκε έχοντας δίδελφυς μήτρα, μια γενετική ανωμαλία κατά την οποία υπάρχουν δύο αναπαραγωγικά συστήματα σε ένα σώμα: η μήτρα, ο τράχηλος και ο κόλπος χωρίζονται στη μέση, το καθένα μισό σε μέγεθος από μια ολόκληρη υγιή μήτρα.

Τώρα, είναι περήφανη μαμά 4 παιδιών παρόλο που οι γιατροί δεν της έδιναν πιθανότητες να μείνει έγκυος. Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ένα ασυνήθιστο φαινόμενο και επηρεάζει 1 στις 3.000 γυναίκες.

Η Lauren Cotter ανακάλυψε ότι έχει δυο μήτρες στα 16 της χρόνια. Ήδη από τα 14 αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την περίοδο και οι γιατροί της είχαν πει ότι θα δυσκολευόταν να γίνει μητέρα. 

Όταν γνώρισε τον άντρας της και τον ενημέρωσε για την ασυνήθιστη κατάστασή της εκείνος ήταν πολύ υποστηρικτικός και της είπε ότι θα προσπαθήσουν μέχρι να τα καταφέρουν. 

Και όντως τα κατάφεραν! Η Lauren έμεινε εύκολα έγκυος και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ ενάμισι χρόνο αργότερα ήρθε στον κόσμο και ο γιος της, ο οποίος σε αντίθεση με την αδερφή του «μεγάλωσε» στην αριστερή μήτρα.

Λίγα χρόνια αργότερα η τυχερή μαμά έμεινε έγκυος στα δίδυμα φέρνοντας χαρά σ' όλη την οικογένεια! Οι γιατροί όμως φοβόντουσαν, καθώς το μικρό βάρος των δύο μωρών θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο τόσο για την μητέρα, όσο και για τα ίδια τα μωρά.

Τελικά, η ιστορία είχε αίσιο τέλος καθώς τα μωρά γεννήθηκαν στις 37 εβδομάδες και τόσο εκείνα όσο και η μαμά τους χαίρουν άκρας υγείας!

Θαύματα γίνονται!

v