Συνελήφθη μητέρα που άφησε μόνα 3 ανήλικα παιδιά για να πάει στη δουλειά  

Συνελήφθη μητέρα που άφησε μόνα 3 ανήλικα παιδιά για να πάει στη δουλειά

Έχουμε ακούσει πολλές περιπτώσεις μαμάδων που ζουν μόνες με τα παιδιά τους και που δεν έχουν να τα αφήσουν πουθενά για να πάνε να δουλέψουν. Πρόκειται για αδιέξοδες καταστάσεις που, από τη μία χρειάζονται δουλειά και χρήματα για να τα μεγαλώσουν, αλλά από την άλλη δεν έχουν κανέναν να τα κρατήσει! Αυτή την περίοδο μάλιστα, που τα σχολεία είναι κλειστά, η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Μία τέτοια περίπτωση έγινε γνωστή πριν λίγες μέρες στην Κύπρο όπου μία μητέρα αναγκάστικε να αφήσει μόνα τους 3 ανήλικα παιδιά, το ένα μόλις 23 μηνών, για να εργαστεί. 

Σύφωνα με σχετικό ρεπορτάζ , κάποιος πολίτης βρήκε ένα 7χρονο κοριτσάκι να παίζει μόνο του στο πάρκο το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Ομόνοια της Λεμεσού. Επειδή δεν κατάφερε να εντοπίσει τους γονείς του, και το μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα. 

Η αστυνομία εντόπισε το σπίτι της μικρής, όπου βρίσκονταν μόνα τα 3 αδέρφια της 13 ετών και 23 μηνών. Η 35χρονη μητέρα τους φέρεται να άφησε τα 3 ανήλικα παιδιά της ανεπιτήρητα για να πάει στην εργασία της. 

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν την 35χρονη, βάσει δικαστικού εντάλματος, και θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για υπόθεση εγκατάλειψης παιδιού κάτω των δυο χρόνων και για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο.

Πηγή: sigmalive.com

v