Γ. Μαργαρίτης: «Έχω ένα σπιτάκι στο χωριό, θα το δώσω σε μια οικογένεια με 2 παιδάκια»

Γ. Μαργαρίτης: «Έχω ένα σπιτάκι στο χωριό, θα το δώσω σε μια οικογένεια με 2 παιδάκια»

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μας έχει  χαρίσει πολλές υπέροχες στιγμές με τα τραγούδια του. Ήρθε η ώρα, όμως, να τον θαυμάσουμε όχι μόνο για τις ερμηνευτικές και μουσικές του ικανότητες, αλλά και για τον ανθρωπισμό και την φιλανθρωπία του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο koytitispandoras.gr με αφορμή το βιβλίο* που θα κυκλοφορήσει, εξομολογήθηκε την αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του τα Τρίκαλα και το χωριό του. 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν τον θλίβει όταν σκέφτεται ότι από την πατρική του γη έχουν εκλείψει όλοι του απόγονοι, η απάντηση του Γ. Μαργαρίτη συζητήθηκε πολύ:

«Με θλίβει…Μάλιστα, έχω ένα σπιτάκι εκεί στο χωριό, το οποίο θα το δώσω σε μια οικογένεια που έχει δυο παιδάκια για να μεγαλώσουν εκεί μέσα».

Όταν ο δημοσιογράφος τον συνεχάρει για την κίνησή του, εκείνος απάντησε με απόλυτη φυσικότητα: 

«Μα τι να το κάνω; Αφού δεν πάω ποτέ και το σπίτι θέλει οικογένεια, θέλει ανθρώπους μέσα, αλλιώς ρήμαξε. Άσε που γλιτώνεις και όλα τα άλλα, έξοδα σπιτιού κλπ.».

Από την μεριά μας, η κίνηση του γνωστού τραγουδιστή αλλά και η φυσικότητα με την οποία την αντιμετωπίζει, είναι από τις πιο όμορφες πράξεις που είδαμε φέτος. 

*Η βιογραφία του Γιώργου Μαργαρίτη «Ο λαϊκός τραγουδιστής» δια χειρός Κώστα Μπαλαχούτη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μένανδρος. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v