Μαιευτήριο τυλίγει τα νεογέννητα σαν χριστουγεννιάτικα δώρα!

Μαιευτήριο τυλίγει τα νεογέννητα σαν χριστουγεννιάτικα δώρα!

H μαιευτική κλινική του Πανεπιστημίου του Pittsburgh έχει την παράδοση να ντύνει τα νεογέννητα μωράκια με εορταστικά ρούχα, σκορπίζοντας χαμόγελα τόσο στους ευτυχισμένους γονείς, όσο και στο προσωπικό. Πριν από μερικά χρόνια έντυσαν τα μωρά σαν μικρούς Άγιους Βασίληδες, κάποια άλλη φορά τα τύλιξαν σε γιγαντιαίες χριστουγεννιάτικες κάλτσες, ενώ πέρσι τα έντυσαν με στολή Baby Yoda απ' το Star Wars. Φέτος, οι νοσοκόμες θέλησαν να δείξουν ότι δεν υπάρχει καλύτερο δώρο στον κόσμο από ένα μωρό! 

 

 

Έτσι τα τύλιξαν σε χριστουγεννιάτικα δώρα και τα έδωσαν στους γονείς τους. Όπως δήλωσε η Heather Ambrose, διευθύντρια νοσηλευτικής στο UPMC Magee «Φέτος όλα είναι διαφορετικά, όμως, αυτό που παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο στον χρόνο είναι η χαρά και ο ενθουσιασμός που φέρνει ένα μωρό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να γιορτάζουμε την ίδια τη ζωή σε μια τόσο δύσκολη χρονιά. Τα μωρά εκτός από ευτυχία, φέρνουν και αισιοδοξία.»

Η νοσοκόμα Caitlin Pechin ήταν εκείνη που έπλεξε με τα ίδια της τα χέρια κροσέ κουβερτάκια που στην άκρη τους είχαν ένα τεράστιο φιόγκο. Τα χρώματα ήταν διαφορετικά για κάθε μωρό και το αποτέλεσμα ήταν απρόσμενα χαριτωμένο! 

Εμείς ευχόμαστε να είναι καλότυχα στη ζωή τους!

v