Πυροσβέστες ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες και μοίρασαν δώρα σε παιδιά με καρκίνο

Πυροσβέστες ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες και μοίρασαν δώρα σε παιδιά με καρκίνο

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι σίγουρα διαφορετικά από τα άλλα αφού θα τα περάσουμε κλεισμένοι σπίτι και χωρίς τους αγαπημένους μας ανθρώπους κοντά μας. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι γύρω μας υπάρχουν παιδιά που θα περάσουν τις γιορτές μόνα τους, όχι λόγω της πανδημίας, αλλά επειδή βρίσκονται στο νοσοκομείο και παλεύουν για τη ζωή τους.

Παιδιά που, όσο εμείς προετοιμαζόμαστε για το ρεβεγιόν, εκείνα βρίσκονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - Ελπίδα» και δίνουν αγώνα να νικήσουν τον καρκίνο. 

Σ΄αυτά τα παιδιά, το πυροσβεστικό σώμα Ελλάδος θέλησε να προσφέρει χαμόγελα και χαρά κάνοντάς τους ένα υπέροχο δώρο: οι πυροσβέστες, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες, κατέβηκαν με σχοινιά από όροφο σε όροφο και μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδάκια! Επιπλέον, παρέα με τους καλικάντζαρους, μοίρασαν δώρα και στο προαύλιο του νοσοκομείου.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους πυροσβέστες να πραγματοποιούν επίδειξη πυροσβεστικών επιχειρήσεων, καθώς η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος παιάνιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Η κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη, μέσω Skype, είπε, μεταξύ άλλων, ότι «είναι σημαντικό να δούμε την λάμψη μέσα στα μάτια των παιδιών μας, μέσα από αυτή την εκδήλωση». 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, με τη σειρά του, δήλωσε: «Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε κοντά τους και είναι κάτι που μας γεμίζει πραγματική ελπίδα. Δείχνει το δρόμο της καθημερινής προσπάθειας για το χαμόγελο, για το φως, για την ίδια τη ζωή. Φέτος, οι γιορτές θα είναι διαφορετικές για όλους τους πολίτες που θα μείνουν μέσα στο σπίτι».

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v