Κορονοϊός: Πέθανε ζευγάρι ηλικιωμένων με 2 μέρες διαφορά, έπειτα από 60 χρόνια γάμου

Κορονοϊός: Πέθανε ζευγάρι ηλικιωμένων με 2 μέρες διαφορά, έπειτα από 60 χρόνια γάμου

Η λίστα με τα θύματα του κορονοϊού στη χώρα μας, δυστυχώς, όσο πάει και μεγαλώνει. Ανάμεσα τους και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από τα Γρεβενά που έχασαν τη ζωή τους έπειτα από 60 χρόνια γάμου και με δύο μέρες διαφοράο o ένας από τον άλλον.

Το χωριό τους, ο Δοξαράς Γρεβενών, έχει βυθιστεί στο πένθος για τον χαμό του ηλικιωμένου ζευγαριού. Σύμφωνα με το aetos-grevena.blogspot.com, πρόκειται για τους Γιώργο και την Ευθυμία Σπηλιώτη που ζούσαν μαζί επί 60 χρόνια και είχαν αποκτήσει δύο γιούς. Όπως αναφέρει μάλιστα το δημοσίευμα, το αγαπημένο αντρόγυνο είχε αποκτήσει 5 εγγόνια και 2 δισέγγονα

Δεν ήταν το μόνο ζευγάρι ηλικιωμένων που «έφυγαν» μαζί

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων στα Γρεβενά δεν είναι η μόνη ιστορία που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Να θυμίσουμε πως πριν λίγες μέρες, άφησε την τελευταία της πνοή μια 86χρονη από τη Δυτική Φθιώτιδα, ενώ ο σύζυγος της είχε χάσει τη μάχη με τον φονικό ιό δύο ημέρες νωρίτερα. 

Πάνω από 3.600 έχουν χάσει την μάχη με τον κορονοϊό

Περισσότεροι από 3.600 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ελλάδα από τον κορονοϊό, εκ των οποίων οι 3.061 χάθηκαν από την 1η Νοεμβρίου έως και τις 14 Δεκεμβρίου. Παρά το γεγονός ότι ο ΕΟΔΥ δίνει στοιχεία για τη γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη, δεν δημοσιεύει αναλυτικά στοιχεία για τους θανάτους από την πανδημία.

Πηγή: thetoc.gr

v