Τέλειες μίνι σειρές που πρέπει να δεις τώρα που δεν έχεις τι άλλο να κάνεις!

Τέλειες μίνι σειρές που πρέπει να δεις τώρα που δεν έχεις τι άλλο να κάνεις!

Ο καιρός περνάει και η εστίαση όπως και τα καφέ και τα μπαρ παραμένουν κλειστά μέχρι νεωτέρας. Η οποιαδήποτε διασκέδαση περιορίζεται στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μας  γι' αυτό και οφείλουμε να βρίσκουμε νέους τρόπους για να περνάμε καλά. Ευτυχώς, αυτές οι mini σειρές όχι μόνο σπάνε τη ρουτίνα, αλλά μας καθηλώνουν στην κυριολεξία! Φτιάξτε ποπ κορν, πάρτε κουβερτούλα και «κολλήστε» στην οθόνη με τις ευχές μας.

The Queen’s Gambit 

Ίσως από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές για την οποία όλοι μιλάνε και σχολιάζουν είναι το Γκαμπί της Βασίλισσας. Mέσα από 7 επεισόδια ξετυλίγεται μια απίστευτη ιστορία που θα σε συναρπάσει από το πρώτο λεπτό!

Mετά τον θάνατο της μητέρας της η 9χρονη Beth καταλήγει στο ορφανοτροφείο όπου η ζωή της αλλάζει δραματικά. Στα παιδικά της χρόνια η μικρή πρωταγωνίστρια παλεύει με τον εθισμό στα ηρεμιστικά χάπια και με τις κοινωνικές επαφές. Μόνη της ευχαρίστηση να παίζει σκάκι με τον επιστάτη του ιδρύματος. Το ταλέντο και η εξυπνάδα της, της ανοίγουν νέους δρόμους με έρωτες και πάθη αλλά και έναν διαρκή για αγώνα για να κατακτήσει την κορυφή ενός ανδροκρατούμενου αθλήματος.

Unorthodox

4 επεισόδια της σειράς είναι αρκετά για να μας δώσουν μια γεύση από τον τρόπο ζωής των Ορθόδοξων Εβραίων από τη σκοπιά μιας καταπιεσμένης κοπέλας που το μόνο που ήθελε ήταν να ζήσει ελεύθερα.

Η Esty είναι μια 19χρονη Εβραία που ανήκει στην κοινότητα των Χασίδ στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Παρόλο που νιώθει διαφορετική, υπακούει στους κανόνες της κοινότητάς της μέχρι που κάποια στιγμή αποφασίζει να το σκάσει στο Βερολίνο όπου ζει η αποξενωμένη μητέρα της. Ελεύθερη πλέον ανακαλύπτει την κοσμική ζωή και απορρίπτει όλες τις πεποιθήσεις με τις οποίες μεγάλωσε. Ο σύζυγός της, που μαθαίνει ότι είναι έγκυος, ταξιδεύει στο Βερολίνο με τον ξάδελφό του, με εντολή του ραβίνου τους, για να προσπαθήσει να την βρει.

Τhe Stranger

Για τους λάτρεις του αστυνομικού μυθιστορήματος και του σασπένς, ο Ξένος, η μεταφορά του βιβλίου του μπεστελερίστα Χάρλαν Κομπέν, είναι η σειρά που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε. Και τα 8 επεισόδια θα τα δείτε... μονορούφι!

Η βασική υπόθεση της σειράς ξεκινά όταν μία ξένη εμφανίζεται στον οικογενειάρχη και δικηγόρο Άνταμ Πράις και του αποκαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό για την γυναίκα του πράγμα που φέρνει τα πάνω κάτω στις σχέσεις τους, προσπαθώντας ο ίδιος να ανακαλύψει την αλήθεια. Η συγκεκριμένη ξένη βέβαια συνηθίζει να αποκαλύπτει μυστικά σε διάφορους και να τους εκβιάζει. Στην περίπτωση όμως του Άνταμ δεν ζήτησε ποτέ τίποτα...

Τhe Undoing

Η νέα σειρά του HBO με πρωταγωνιστές τη Νικόλ Κίντμαν και του Χιου Γκραντ μας καθηλώνει μέσα σε 6 επεισόδια γεμάτα ανατροπές, μυστικά και σασπένς.

Η Γκρέις είναι μια πετυχημένη ψυχολόγος στη Νέα Υόρκη και είναι παντρεμένη με τον κορυφαίο ογκολόγο Τζόναθαν. Η ζωή τους μοιάζει ιδανική και μαζί με τον γιο τους συνθέτουν την τέλεια οικογένεια. Μια δολοφονία όμως έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους και να ξεσκεπάσει πολλά μυστικά...

The Mess You Leave Behind

Το Χάος που Άφησες Πίσω είναι Ισπανική μίνι σειρά και αποτελείται από 8 επεισόδια και το με το συχνό μπρος-πίσω στον χρόνο όχι μόνο δεν είναι κουραστικό, αλλά εντείνει ακόμα περισσότερο την αγωνία.

Σ' ένα ορεινό χωριό της Ισπανίας μια νεαρή καθηγήτρια λογοτεχνίας που παίρνει τη θέση της προηγούμενης καθηγήτριας, μπλέκεται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι για την ίφια στο οποίο θα υποστεί απειλές και εκβιασμούς και μόνη της θα πρέπει να ανακαλύψει την αλήθεια για την μυστηριώδη προκάτοχό της που δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v