5 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι πιο σέξι απ’ όταν ήσουν 20 χρονών

5 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι πιο σέξι απ’ όταν ήσουν 20 χρονών

Η αλήθεια είναι ότι μετά τα πρώτα «-άντα» η ζωή μας είναι επιφορτισμένη με παραπάνω ευθύνες, δεν παύει όμως να παραμένει η καλύτερη δεκαετία της ζωής μας. Ειδικά μετά τα 35 και όσο μεγαλώνουμε είμαστε πιο συνειδητοποιημένες και σίγουρες για τον εαυτό μας, κάτι που... φαίνεται προς τα έξω και μας κάνει πιο ακαταμάχητες από ποτέ.

Και αν για κάποιο λόγο δεν μας πιστεύετε, αυτά τα σημάδια θα σας αποδείξουν ότι είστε πολύ πιο σέξι απ' ότι όταν ήσασταν 20 χρονών!

Χαμογελάς αληθινά και μόνο όταν το εννοείς

Είσαι στην (τέλεια) ηλικία που δεν σκορπάς χαμόγελα για να γίνεις αρεστή, ούτε για να αποφύγεις κουβέντες του στιλ «χαμογέλα και λίγο, δεν θα πάθεις τίποτα» για να μην στενοχωρήσεις τη θεία ή την γειτόνισσα. Ξέρεις ποια είσαι και δεν νιώθεις καμία ανάγκη να γίνεις συμπαθητική σε ανθρώπους που δεν σε ενδιαφέρουν. Έτσι, γελάς αληθινά και ανεπιτήδευτα και αυτό σε κάνει ακόμα πιο σέξι! 

Περιποιημένη χωρίς υπερβολές

Στα 20 το μόνο που σε ενδιέφερε ήταν να κάνεις εντύπωση με αποτέλεσμα να φοράς ότι ρούχα ακόμα και αν δεν σε κολάκευαν μόνο και μόνο επειδή ήταν της μόδας. Ενώ πολλές φορές επίσης βαφόσουν υπερβολικά για να τραβήξεις τα βλέμματα. Ευτυχώς, τα χρόνια πέρασαν και πλέον έμαθες και τι σου ταιριάζει και ότι το πιο λιτό είναι συνήθως και το πιο σέξι. Το γεγονός ότι δεν προσπαθείς υπερβολικά, ενώ είσαι πάντα... «στην τρίχα» σε κάνει ακαταμάχητη!

Είσαι ο εαυτός σου και σε όποιον αρέσεις

Λίγα πράγματα είναι τόσο αφοπλιστικά και ελκυστικά όσο το να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου. Να μη φοβάσαι να αστειευτείς με τον εαυτό σου και τα ελαττώματά σου, να έχεις κάθε διάθεση να δεις την αστεία πλευρά της πιο σκοτεινής κατάστασης ακόμα κι αν γίνεσαι δυσάρεστη σε κάποιους. 

Έχεις αγαπήσει τα ελαττώματά σου και αυτοσαρκάζεσαι

Το να ξέρεις ότι δεν είσαι τέλειος, να γνωρίζεις τα ελαττώματά σου και παρόλα αυτά να αυτοσαρκάζεσαι είναι ίσως το πιο σέξι στοιχείο στην προσωπικότητα μιας γυναίκας. Δείχνεις πόσο ακομπλεξάριστη, και πόσο χιούμορ διαθέτεις ώστε να κερδίσεις τις καρδιές των γύρω σου. Πλέον ξέρεις ότι αν μπορείς ν’ αλλάξεις κάτι, το αλλάζεις. Αν δεν μπορείς, συμφιλιώνεσαι. Τόσο απλά.

Έχεις αυτοπεποίθηση

Για κάθε χαρακτηριστικό σου που αντιπαθείς, υπάρχουν σίγουρα πολλά, πολλά άλλα που σε κάνουν όμορφη, συμπαθητική, αξιόλογη ή ό,τι άλλο. Συνήθως οι άνθρωποι ξεχνάμε τα θετικά (τα δικά μας και της ζωής) ή τα θεωρούμε δεδομένα και επιμένουμε να υπογραμμίζουμε και να σκεφτόμαστε τα αρνητικά. Οι άνθρωποι με καλή διάθεση, αυτοπεποίθηση και ενέργεια, όμως, υπάρχουν για να μας υπενθυμίσουν ότι για να είσαι… ακαταμάχητος, πρέπει να κοιτάζεσαι πού και πού στον καθρέφτη και να νιώθεις ευχαριστημένος μ’ αυτό που βλέπεις.

v