Ο άντρας μου δεν με θέλει πια, αλλά δεν φεύγει απ’ το σπίτι. Τι να κάνω;

Ο άντρας μου δεν με θέλει πια, αλλά δεν φεύγει απ’ το σπίτι. Τι να κάνω;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Ενώ μου έχει πει ότι η σχέση μας τελείωσε και του έχω πει να φύγει από το σπίτι πάνω από 5 φορές, εκείνος δεν φεύγει. Είμαστε 14 χρόνια μαζί και έχουμε 2 παιδιά 5 ετών. Ζω ένα μαρτύριο. Τι να κάνω;

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Είναι πολύ δύσκολο να βιώνετε τη ζωή σας, την καθημερινότητα σας σαν ένα μαρτύριο. Κατανοώ ότι υπάρχουν προβλήματα μεταξύ εσάς και του συζύγου σας τα οποία τα αναγνωρίζετε. Φαίνεται ωστόσο ότι είστε άνθρωποι συνηθισμένοι στα δύσκολα κι έτσι μπορείτε να αντέχετε καταστάσεις που δε σας ευχαριστούν.

Εάν η σχέση μεταξύ σας συμφωνείτε ότι έχει τελειώσει, χρειάζεται μια σοβαρή συζήτηση η οποία θα καταλήξει σε μια απόφαση για το πώς προχωράτε από εδώ και πέρα. Από τα λεγόμενα σας συμπεραίνω ότι είναι ξεκάθαρη η ρήξη μεταξύ σας. Δε χρειάζεται λοιπόν ούτε σύγκρουση, ούτε διωγμοί. Συμφωνείτε και τα συμφέροντα σας είναι προς την ίδια κατεύθυνση, δηλαδή να είστε καλά κι εσείς και τα παιδιά σας και να ζείτε σε ένα όμορφο κλίμα! Το κλίμα αυτό είναι ο στόχος σας να δημιουργήσετε! Δεν υπάρχει έτοιμο ούτε κάποιος θα σας το προσφέρει. Θα το δημιουργήσετε!

Αξιοποιήστε λοιπόν την ενέργεια σας προς αυτήν την κατεύθυνση και φροντίστε με κάθε τρόπο όχι απλά να απαλλαγείτε από τα μαρτύρια σας αλλά να χαρείτε τη ζωή σας και τις σχέσεις σας.

Σας ευχαριστώ.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v