«Σαν τον σκύλο με τη γάτα!»: τα ζώδια που δεν σταματούν να μαλώνουν μεταξύ τους

«Σαν τον σκύλο με τη γάτα!»: τα ζώδια που δεν σταματούν να μαλώνουν μεταξύ τους

Κάποια ζώδια ταιριάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους που, είναι λες και τα ευλόγησαν τα άστρα. Από την άλλη, η σχέση κάποιων άλλων θυμίζει κοσμική καταστροφή! Ενώ ο έρωτας μπορεί πάντα να ξεπεράσει την αστρολογική ασυμβατότητα, ορισμένοι συνδυασμοί ζωδίων καλό είναι να μην συμβαίνουν καθώς τα ταίρια δεν σταματούν να τσακώνονται και να πολεμούν ο ένας τον άλλον μέχρι τέλους. Αν αναρωτιέστε ποια είναι αυτό το άρθρο θα σας ανοίξει τα μάτια!

Κριός vs Tαύρος

Θα έλεγε κανείς ότι αυτά τα ζώδια είναι πολύ ταιριαστά, καθώς και τα δύο είναι δυναμικά και φιλόδοξα. Κι όμως! Ο Κριός με το ζόρι μπορεί να συνυπάρξει με έναν Ταύρο στο ίδιο δωμάτιο. Είναι παρορμητικός και εκνευριστικά αισιόδοξος σε αντίθεση με τον «εχθρό» του που φημίζεται για τις λογικές αποφάσεις του και για το πόσο προσγειωμένος είναι. Οι καυγάδες μεταξύ των δυο είναι αναμενόμενοι και πολύ (μα, πάρα πολύ!) συχνοί!

Δίδυμος vs Aιγόκερος

Το πώς βλέπει τη ζωή ένας Δίδυμος και ένας Αιγόκερως δεν θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετικός. Ένας Αιγόκερος δίνει μεγάλη αξία στους κανόνες και την τάξη σε αντίθεση με τους Διδύμους, οι οποίοι είναι πολύ πιο χαλαροί και ανέμελοι. Αυτή η διαφορετική κοσμοθεωρία τους προκαλεί τριβές με τους δυο αντίπαλους να ανταλλάσσουν βαριά λόγια.

Καρκίνος vs Ζυγός

Φαινομενικά μοιάζουν τον τέλειο ζευγάρι! Και οι δυο ευαίσθητοι και με ενσυναίσθηση. Ο Καρκίνος θέλει έναν σύντροφο στον οποίο να μπορεί να βασιστεί και που θα συμπληρώσει τις συναισθηματικές τους ανάγκες. Ένας Ζυγός θα το κάνει ωστόσο, είναι στη φύση του να ευχαριστεί τους γύρω του γεγονός που προκαλεί τη ζήλια του Καρκίνου. Οι συγκρούσεις είναι πολλές και, κακά τα ψέματα, κουραστικές!

Λέων vs Παρθένος

Ο Παρθένος δεν έχει κανένα απολύτως κοινό με τον Λέων. Όσον αφορά τον έρωτα οι Παρθένοι δεν καταδέχονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους σε αντίθεση με τους εξωστρεφείς και φλογερούς Λέοντες. Αυτό προκαλεί τεράστια ανασφάλεια στους τελευταίους με αποτέλεσμα οι καυγάδες τους να είναι έντονοι και πάντα αναποτελεσματικοί!

Σκορπιός vs Τοξότης

O λόγος που αυτά τα δυο ζώδια δεν μπορούν να ανεχτούν το ένα το άλλο είναι επειδή κατά βάση μοιάζουν πολύ. Είναι και οι δύο δυναμικοί και απελευθερωμένοι και θέλουν τα πράγματα να γίνονται με τον τρόπο που θέλουν, όταν τα θέλουν. Οι καυγάδες, οι αιφνιδιαστικές εκρήξεις θυμού είναι το ψωμοτύρι της σχέσης τους και γι' αυτό σύντομα παίρνουν χωριστούς δρόμους.

Υδροχόος vs Ιχθύς

«Δεν ταιριάζετε σου λέω, τόσο αντικειμενικά στο λέω και άσ' τις φίλες σου να λένε το αντίθετο» τραγούδησε κάποτε ο Παντελίδης και μάλλον είχε στο μυαλό του αυτά τα δυο ζώδια. Φαινομενικά μπορεί να ταιριάζουν, όμως δεν μπορούν να βρουν κανένα κοινό σημείο ώστε να συνυπάρξουν ειρηνικά. Το έντονο ταπεραμέντο των Υδροχόων δεν μπορεί να συμβαδίσει με την στωικότητα ενός Ιχθύ...

v