«Τα ανίψια μου είναι κακή επιρροή για τους γιους μου και δεν θέλω να κάνουν παρέα»

«Τα ανίψια μου είναι κακή επιρροή για τους γιους μου και δεν θέλω να κάνουν παρέα»

Λένε πως σ’ όποιον δεν δίνει ο διάβολος παιδιά, δίνει ο Θεός ανίψια. Σ αυτή την περίπτωση, όμως, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, αφού στην παρακάτω μαμά ο Θεός έδωσε δύο αγόρια, κι ο διάβολος δυο… ανίψια!

«Αγαπώ πολύ τα δύο ανίψια μου, αλλά ξέρω πως ταλαιπωρούν αρκετά την αδελφή μου. Τα 12χρονα δίδυμα αγόρια της, μερικές φορές, είναι πραγματικός μπελάς! Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου, όμως, είναι όταν έρχονται επίσκεψη στο σπίτι μου κι παρασύρουν και δικά μου αγόρια που είναι 8 και 10 ετών. Κάθε φορά που περνάνε το κατώφλι του σπιτιού, ξέρω πως, αργά ή γρήγορα, θα συμβεί κάτι κακό!

Πρόσφατα, τα ανίψια μου σκέφτηκαν πως θα ήταν πολύ διασκεδαστικό να πετάξουν την γάτα μας στην πισίνα, και λίγο πιο μετά έβαλαν φωτιά στην αυλή, και μάλιστα σε περίοδο πυρκαγιών. Ευτυχώς ήταν μικρή, αλλά θα μπορούσε να έχουμε καεί όλοι ζωντανοί!

Νιώθω τρομερό άγχος κάθε φορά που πρέπει να τα κρατήσω, ενώ τρέμει το φυλλοκάρδι μου για την αταξία που έχουν στα σκαριά. Όταν, όμως, λέω στην αδελφή μου για τις αταξίες τους, εκείνη γελάει και βρίσκει δικαιολογίες για τη συμπεριφορά τους. Μου λέει πως έτσι είναι η εφηβεία κια πως σύντομα θα ζήσω κι εγώ τα ίδια με τα δικά μου παιδιά. 

Ωστόσο, είμαι πεπεισμένη πως δεν είναι μόνο θέμα εφηβείας αλλά και διαπαιδαγώγησης. Ανησυχώ μήπως τα ανίψια μου ασκούν άσχημη επιρροή στα αγόρια μου και πολλές φορές, σκέφτομαι πως, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, θα προτιμούσα να μην έχουν επαφή για τα επόμενα χρόνια!»

Πηγή: honey.nine.com.au

v