«Δεν ήθελα να κάνω παιδιά όμως σήμερα έχω 16 και δεν το μετανιώνω»

«Δεν ήθελα να κάνω παιδιά όμως σήμερα έχω 16 και δεν το μετανιώνω»

Είναι γεγονός ότι όσο πιο πολλά παιδιά έχεις τόσο το καλύτερο! Όλοι μας θαυμάζουμε τις πολύτεκνες οικογένειες και απορούμε πώς τα φέρνουν βόλτα τόσο οικονομικά όσο και σωματικά και ψυχικά. Κάποιοι ωστόσο, τα καταφέρνουν και μάλιστα με επιτυχία. Αυτή η μαμά παραδέχεται ότι στην αρχή δεν ήθελε καθόλου να κάνει παιδιά όμως τώρα έχει 16 και δεν το μετανιώνει καθόλου!

Η Jeni και o Ray Bonell είναι γονείς της μεγαλύτερης οικογένειας στην Αυστραλίας καθώς έχουν 16 παιδιά, εννέα αγόρια και επτά κορίτσια ηλικίας μεταξύ 31 και 6 ετών!

Παρόλο που το να μείνεις 16 φορές έγκυος είναι αρκετά σοκαριστικό από μόνο του, η ευτυχής μαμά εξομολογήθηκε ότι στην πραγματικότητα έμεινε 23 φορές έγκυος, αλλά δυστυχώς απέβαλε.

Στην συνέχεια, παραδέχτηκε πως όταν παντρεύτηκε δεν ήθελε να κάνει παιδιά, ωστόσο ο άντρας της που προερχόταν από πολύτεκνη οικογένεια την έπεισε να κάνουν... μερικά!

Όπως είπε τα λάτρεψε αμέσως και αποφάσισε να συνεχίσει. Όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε και άλλο παιδί, είπε ότι θα ήταν τεράστια ευλογία όμως λόγω ηλικίας είναι αδύνατον να συμβεί.

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v