Μπασκετμπολίστρια θηλάζει το μωρό της στο ημίχρονο του αγώνα

Μπασκετμπολίστρια θηλάζει το μωρό της στο ημίχρονο του αγώνα

Η Αντονέλα Γκονζάλες αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Γυναικών στην Αργεντινή. Τις τελευταίες μέρες η φωτογραφία της έγινε viral οχι για τις επιδόσεις της στα γήπεδα, αλλά για την ιδιότητά της ως μαμά.

H 30χρονη μπασκετμπολίστρια, στο διάλειμμα της δουλειάς της (ενός αγώνα μπάσκετ δηλαδή), πήρε την 11 μηνών κόρη της αγκαλιά και τη θήλασε. Η κίνησή της αυτή, καθώς και η φωτογραφία που τραβήχτηκε ενώ θήλαζε το μωρό της, έκαναν το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσα σχόλια επιβράβευσης και συγκίνησης. 

Η ίδια, ωστόσο, εξέφρασε την ειλικρινή απορία της που το θέμα έγινε viral: «Η μητέρα μου μας θήλαζε και αυτή στο γήπεδο και για μας είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. Γι' αυτό δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά η 30χρονη αθλήτρια.

Η Αντονέλα Γκονζάλες, όπως και οι περισσότερες γυναίκες της εποχής μας, προσπαθεί να συνδυάσει τις δύο μεγάλες της αγάπες: τη δουλειά της και την κόρη της! Κάποιες φορές, παίρνει την μικρή Μάντι μαζί της στο γήπεδο για να την έχει κοντά της: «Ας ελπίσουμε ότι υπάρχουν πολλές ακόμα μητέρες στα γήπεδα. Πόσο ακόμα πρέπει να “μεγαλώσουμε”, ώστε κάτι τέτοιο να μην μας φαίνεται τόσο περίεργο;» συμπληρώνει η 30χρονη αθλήτρια, η οποία θήλασε το μωρό της κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Πηγή: iefimerida.gr

v