Γονείς απόκτησαν 9 παιδιά μέσα σε 3 χρόνια και δηλώνουν πανευτυχείς!

Γονείς απόκτησαν 9 παιδιά μέσα σε 3 χρόνια και δηλώνουν πανευτυχείς!

Η μεγάλη οικογένεια είναι ευτυχία και τα πολλά παιδιά ευλογία! Τουλάχιστον αυτό λένε οι πολύτεκνοι γονείς που, παρά τις δυσκολίες και την κούραση, δεν θα άλλαζαν την οικογένειά τους με τίποτα στον κόσμο! Αυτό ακριβώς δήλωσε και το παρακάτω ζευγάρι που η μεγάλη οικογένεια ήταν το όνειρό τους.

Όταν το ζευγάρι ονειρευόταν μια μεγάλη οικογένεια, δεν είχε φανταστεί πως θα αποκτήσει 9 παιδιά και μάλιστα μέσα σε 3 μόνο χρόνια. Ωστόσο, συνέβη και σήμερα, οι δύο ευτυχισμένοι γονείς, νιώθουν ευγνωμοσύνη για την οικογένειά τους. 

Το γονεϊκό τους ταξίδι ξεκίνησε το 2017, έναν χρόνο μετά το γάμο τους όταν αποφάσισαν να υιοθετήσουν δύο παιδάκια, αφού ήταν και οι δύο θερμοί υποστηρικτές της υιοθεσίας. Έκαναν την αίτησή τους και, όταν τελικά δέχτηκαν το πολυπόθητο τηλεφώνημα από την αρμόδια υπηρεσία, τους έκαναν λόγο για 3 αδελφάκια που έψαχναν σπίτι. Η Maxine και ο Jack δέχτηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Λίγο αργότερα, τους ενημέρωσαν πως μόλις γεννήθηκε και η μικρή τους αδελφούλα, την οποία υιοθέτησαν επίσης. 

Λίγο αργότερα, μετά από δύο αποβολές και μία εξωσωματική, η Maxine έμεινε έγκυος στο πρώτο βιολογικό παιδί τους και η οικογένειά τους μεγάλωσε κι άλλο. Ωστόσο, δεν φανταζόντουσαν πως θα μεγάλωνε ακόμα περισσότερο και μάλιστα σύντομα!



Ενώ η μεγάλη οικογένεια προσπαθούσε να οργανώσει το χάος των πολλών παιδιών και να βρει τους ρυθμούς της, συνέβη κάτι αναπάντεχο: η Maxine έμεινε έγκυος σε τετράδυμα! «Στην αρχή σάστισα. Νόμιζα πως δεν θα τα καταφέρω αλλά δεν μπορούσα να κάνω και πίσω…».

Σήμερα το ζευγάρι, έχοντας 9 παιδιά μέσα σε τρία μόλις χρόνια, δηλώνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ: «Μπορεί η ζωή μας να είναι λίγο χαοτική ορισμένες φορές, αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μας χωρίς τα 9 παιδιά μας!» λέει ο περήφανος μπαμπάς. 

Πηγή: people.com

v