Βρέθηκε νεκρή 14χρονη μαθήτρια: συμμαθητές την έδειραν και την πέταξαν στο ποτάμι

Βρέθηκε νεκρή 14χρονη μαθήτρια: συμμαθητές την έδειραν και την πέταξαν στο ποτάμι

Το bullying στα σχολεία μας έχει απασχολήσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια κι έχουμε γίνει μάρτυρες ακόμα και ακραίας αγριότητας με ανήλικους να ωθούν συνομηλίκους τους μέχρι και τον θάνατο.

Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη πρόσφατα στη Γαλλία όταν μία 14χρονη μαθήτρια βρέθηκε πνιγμένη στο Σηκουάνα με ίχνη από χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Οι δράστες δεν ήταν άλλοι από ένα ζευγάρι συμμαθητών της που, αφού την ξυλοκόπησαν άγρια, την πέταξαν στο ποτάμι. 

Οι δύο ανήλικοι δράστες, που φέρεται να παρενοχλούσαν καιρό την 14χρονη, έχουν συλληφθεί από τις Αρχές. 

Όλα ξεκίνησαν από το Snapchat

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων, η διαμάχη ανάμεσα στο κορίτσι και τους συμμαθητές της φαίνεται πως ξεκίνησε πριν από τις σχολικές διακοπές του Φεβρουαρίου, όταν κυκλοφόρησαν στο Snapchat φωτογραφίες του θύματος με εσώρουχα.

Συμμαθήτρια του κοριτσιού που κατέθεσε ανώνυμα, είπε: «Το θύμα μου μίλησε, μου είπε ότι την παρενοχλούσαν. Την είδα να έχει πιαστεί στα χέρια με εκείνη που την παρενοχλούσε μπροστά από τις τουαλέτες. Είναι σοκαριστικό, είχε όλη τη ζωή μπροστά της».

Κλειδί στην υπόθεση η καταγγελία της μητέρας του δράστη

Η μητέρα του αγοριού, που συνελήφθη, τηλεφώνησε στην αστυνομία για να καταγγείλει ότι ο γιος της και η φίλη του είχαν μόλις χτυπήσει μια συμμαθήτριά τους και είχαν τραπεί σε φυγή, σύμφωνα με μια αστυνομική πηγή.

Συγκεκριμένα, όπως η ίδια περιέγραψε στην αστυνομία, μεταξύ 16.00 και 17.00 τοπική ώρα, ο γιος της «της ανακοίνωσε ότι είχαν μόλις χτυπήσει ένα κορίτσι και εκείνο είχε πέσει στον Σηκουάνα», ανέφερε η εισαγγελία.

Η μαρτυρία της βοήθησε τις αρχές να εντοπίσουν τη σορό της 14χρονης, η οποία έφερε «ίχνη από χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο», διευκρίνισε η εισαγγελία.

Πηγή: tanea.gr

v