Γιαγιά αγκάλιασε την εγγονή της μετά από έναν χρόνο καραντίνας με… συνταγή γιατρού!

Γιαγιά αγκάλιασε την εγγονή της μετά από έναν χρόνο καραντίνας με… συνταγή γιατρού!

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μας έχουν λείψει τον τελευταίο χρόνο, είναι οι σφιχτές αγκαλιές με τους αγαπημένους μας!

Ειδικά όσοι έχουμε παιδιά, ξέρουμε την αγωνία των γιαγιάδων και των παππούδων να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα εγγονάκια τους, αλλά και των παιδιών μας να βρεθούν κοντά στους παππούδες τους. Και ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων που φαίνεται να κινδυνεύουν περισσότερο από την πανδημία, είναι το διαβατήριο τους στη χώρα των αγκαλιών! 

Μία γιαγιά στην Νέα Υόρκη που έλαβε και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοιού, πήρε το ελεύθερο από τους γιατρούς όχι μόνο επισκεφθεί την μικρή της εγγονή αλλά και να την αγκαλιάσει μετά από έναν ολόκληρο χρόνο! Μάλιστα, της δόθηκε και «συνταγή γιατρού για αγκαλιά», την οποία η κόρη της ανάρτησε στο Twitter προκαλώντας συγκίνηση. 

Η συνταγή έγραφε «Σας επιτρέπεται να αγκαλιάσετε την εγγονή σας» και ήταν σφραγισμένη μέσα σε έναν φάκελο. 



Η τρυφερή αγκαλιά της γιαγιάς προς την εγγονή της, η πρώτη μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, απαθανατίστηκε και δημοσιεύτηκε στο Twitter από την μαμά του κοριτσιού με το σχόλιο: «Πρώτη αγκαλιά που είχε σε ένα χρόνο. Ευχαριστώ όλους τους επιστήμονες και τους γιατρούς που το έκαναν αυτό πραγματικότητα!».

Πηγή: lifo.gr

v