Φ. Πιπιλή: Να πηγαίνουν οι μαμάδες των χούλιγκαν στα γήπεδα να τους μαζεύουν

Φ. Πιπιλή: Να πηγαίνουν οι μαμάδες των χούλιγκαν στα γήπεδα να τους μαζεύουν

Η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, μίλησε εχθές στη βουλή για την μάστιγα του χουλιγκανισμού στα γήπεδα, προτείνοντας μάλιστα και μια… δραστική λύση που αφορά την Ελληνίδα μάνα!

Όπως είπε, μια σχετική ανάρτηση στο Facebook από τη Βραζιλία την έκανε να συνειδητοποιήσει πως πρόκειται για ένα επίκαιρο θέμα που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κόσμου. 

Η δήλωσή της από το βήμα της Βουλής

«Οι περισσότεροι εξυμνούσαν τη Θάτσερ και πώς καθυπόταξε όλα αυτά στη Μεγάλη Βρετανία πριν από 30 χρόνια. Μου έκανε εντύπωση μια επίσημη ανάρτηση από την Βραζιλία όπου μια ομάδα προσλαμβάνει μητέρες οπαδών και τις τοποθετεί στο γήπεδο γιατί λέει το καταπληκτικό ότι "ακόμα και ο χειρότερος χουλιγκάνος την μάνα του τη σέβεται".

Την Ελληνίδα μάνα μπορούμε να πούμε ότι την φοβάται κιόλας. Θέλω να πω ότι δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Εκείνο που μου έκανε κακή εντύπωση και θα το πω, μπορεί να ξεσηκώσω θύελλα, δεν μου λέτε κ. υπουργέ (σ.σ. Λευτέρης Αυγενάκης), είναι και ο νομικός ο κ. Βορίδης εδώ, από πότε έχουν προσωπικά δεδομένα οι ποδοσφαιρικές ομάδες;" δήλωσε η κ. Πιπιλή.

Η ανάρτηση της Φωτεινής Πιπιλή στο Facebook:

«Επανέρχεται το Ιδιώνυμο για τους χουλιγκάνους. Που πάει να πει πως αν τους τσακώσουν να βιαιοπραγούν, οι ποινές τους δεν αναστέλλονται! Δηλαδή παρέα στον Κορυδαλλό με τους ομοίους τους που πήγαν να μακελέψουν τον νεαρό αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη. Και μόνο που ανακοίνωσε αυτό, το πρωί στη Βουλή, ο Υφυπουργός Αθλητισμού ικανοποιήθηκα που η επίκαιρη ερώτηση μου με θέμα "Αντιμετώπιση της μάστιγας του χουλιγκανισμού" έφερε τέτοιο αποτέλεσμα. Ανακοίνωσε πολλά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα ο Υφυπουργός, σας προτείνω να δείτε το βίντεο αν σας ενδιαφέρει η κοινωνική ειρήνη. Ολοκληρώνω την εισαγωγή μου με μια ακόμα ανακοίνωση. Από τις 150, μόνο 10 λέσχες φιλάθλων από όλες τις ομάδες της χώρας λειτουργούν με νόμιμο τρόπο.

Σας τα είπα, σας "εξαγρίωσα" αλλά... άντε να τελειώνουμε!»

Πηγή: thetoc.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v