Θλίψη για τον μικρό Ζαχαρία που έφυγε από τη ζωή μετά από μια συγκλονιστική μάχη

Θλίψη για τον μικρό Ζαχαρία που έφυγε από τη ζωή μετά από μια συγκλονιστική μάχη

Η μάχη που έδωσε ο μικρός Ζαχαρίας από την Κρήτη δυστυχώς χάθηκε, καθώς τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή.

Παρά τον αγώνα που έδωσαν γιατροί και νοσηλευτές τις τελευταίες ώρες, τα μηνύματα ήταν δυσάρεστα από χθες. Η ανταπόκριση του μικρού δεν ήταν μεγάλη και, σύμφωνα με τις χθεσινές πληροφορίες, μόνο ένα θαύμα μπορούσε να τον σώσει. 

Για την ακρίβεια, ένα δεύτερο θαύμα, αφού το πρώτο είχε συμβεί λίγες ώρες νωρίτερα, όταν ο μικρός Ζαχαρίας έφτασε στο νοσοκομείο Παίδων χωρίς σφυγμό αλλά η επιμονή ενός διασώστη κατάφερε να τον επαναφέρει μετά από 2 ολόκληρες ώρες. 

Ο μικρός Ζαχαρίας είχε πέσει σε ένα βαρέλι γεμάτο ασβεστόνερο το απόγευμα της Τετάρτης, όταν για λίγα μόνο λεπτά διέφυγε από την προσοχή της οικογένειάς του. Μόλις το εντόπισαν, το αγοράκι είχε χάσει τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Ηρακλείου σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Από την αρχή οι γιατροί ήταν συγκρατημένοι καθώς έδιναν λίγες ελπίδες στο να συμβεί και ένα δεύτερο θαύμα. Οι γονείς του ήταν ενήμεροι από την πρώτη στιγμή πως η ανταπόκρισή του ήταν φτωχή και οι πιθανότητες να τα καταφέρει ελάχιστες. Νοσηλεύτηκε διασωληνωμένο στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες όλου του προσωπικού της μονάδας, άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Πηγή: iefimerida.gr

v