Εξαντλημένη μαμά απεργεί: δεν πλένει τα πιάτα και η κουζίνα μοιάζει βομβαρδισμένη!

Εξαντλημένη μαμά απεργεί: δεν πλένει τα πιάτα και η κουζίνα μοιάζει βομβαρδισμένη!

Δεν είναι λίγες οι φορές που, μετά το δείπνο, κατάκοπες από όλη την υπόλοιπη μέρα, αντικρίζουμε την κουζίνα και μας έρχεται να βάλουμε τα κλάματα! Το ποιος θα πλύνει τα πιάτα και θα καθαρίσει τον χαμό που προκαλεί το μαγείρεμα είναι ένα ερώτημα που συνήθως έχει μία και μοναδική απάντηση: η μαμά!

Ωστόσο, μία μαμά αποφάσισε να το αλλάξει αυτό κάνοντας κάτι δραστικό: αποχή από το πλύσιμο των πιάτων!

«Πριν 2 μέρες αποφάσισα να σταματήσω να πλένω τα πιάτα» έγραψε μία μαμά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ετοιμάζω πάντα το φαγητό μας και μετά είμαι πολύ κουρασμένη να μαζέψω και την κουζίνα. Από τότε, η κουζίνα μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο και τα πιάτα στο νεροχύτη είναι στοίβες. Κάποια στιγμή, θα ξεμείνουμε από κούπες, κουτάλια και πιάτα. Και ποιος θα τα πλύνει τότε; Πάντως όχι εγώ!».  

«Στην κουζίνα, υπάρχει ένα τηγάνι με ένα μόνο λουκάνικο μέσα. Είναι εκεί για δύο μέρες », ανέφερε η γυναίκα. «Δεν μπορώ ούτε να το κοιτάξω! Το χρώμα του είναι αηδιαστικό». 



Τις επόμενες μέρες, ανέβασε φωτογραφίες με τα αποτελέσματα της απόφασής της να απέχει από το πλύσιμο των πιάτων, αλλά και την άρνησή της να αντικαθιστά το τελειωμένο χαρτί τουαλέτας με καινούριο. 

Η κα. Potkin δεν άργησε να γίνει viral, αφού χιλιάδες χρήστες του Twitter, κυρίως γυναίκες, άρχισαν να επιβραβεύουν τη στάση της και να αναδημοσιεύουν τις φωτογραφίες με την «βομβαρδισμένη» κουζίνα της. 

Ωστόσο, η προσπάθειά της δεν είχε το τέλος που φανατζόνταν. Μπορεί η οικογένειά της να πλένει ό,τι χρειάζεται, αλλά ο νεροχύτης παρέμενε μόνιμα βρώμικος από αποφάγια και νερό που λιμνάζει γεμάτο μικρόβια. 

«Δυστυχώς» εξηγεί η μαμά σε ένα βίντεο που ανέβασε «είμαι η μόνη στο σπίτι που ξέρει πώς να στραγγίξει και να καθαρίσει τον νεροχύτη. Τα καλά νέα, όμως, είναι πως το τηγάνι με το λουκάνικο δεν είναι πια εδώ...».

Ακόμα κι αν ο στόχος δεν επετεύχθη 100%, εμείς επιβραβεύουμε την προσπάθειά της. Μπορεί οι δουλειές του σπιτιού να μην γίνονται στην εντέλεια αν δεν βάλουμε το χεράκι μας, αλλά τουλάχιστον βρήκε τρόπο να έχει έστω και μια στοιχειώδη βοήθεια… 

Πηγή: today.com

v