Ο 9χρονος Βαγγέλης νίκησε τον καρκίνο και επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 4 χρόνια!

Ο 9χρονος Βαγγέλης νίκησε τον καρκίνο και επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 4 χρόνια!

Τον μικρό Βαγγέλη τον γνωρίσαμε πριν από 4 χρόνια. Έπασχε από μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου και, για να σωθεί, έπρεπε να πάει στην Αμερική και η νοσηλεία στο Νοσοκομείο Memorial κόστιζε 500.000 δολάρια.

Τότε, με παρότρυνση και του παρουσιαστή Πέτρου Πολυχρονίδη που έχει βαφτίσει το αγοράκι, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην έκκληση των δικών του να συγκεντρωθούν τα χρήματα και πολύ γρήγορα ο βαγγέλης ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι που θα του έσωζε τη ζωή. 

Το Σάββατο, ο νονός του μικρού Βαγγέλη ανάρτησε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook το πιο ευχάριστο νέο: ο μικρός Βαγγέλης είναι καλά και επέστρεψε νικητής από την Αμερική. Η αγάπη του κόσμου, γι ακόμη μια φορά έκανε το θαύμα της…

Η ανάρτηση του Πέτρου Πολυχρονίδη:

«Οι καλές ειδήσεις είναι αυτές που μας έλειψαν και έχουμε ανάγκη αυτούς τους καιρούς. Για αυτήν την καλή είδηση έχετε και εσείς μεγάλο μερίδιο ευθύνης οπότε με μεγάλη χαρά την μοιράζομαι μαζί σας!

🧡

Ο Βαγγελάκης μας επέστρεψε. Έχει πολλές αγκαλιές να αναπληρώσει. Χιλιάδες χαμένα φιλιά με τον νονό για κάθε μέρα που γινόταν πιο δυνατός εκεί στις ΗΠΑ. Θα κάνει για πρώτη φορά φίλους εδώ στη χώρα του, την οποία αμυδρά θυμάται αφού έφυγε πολύ μικρούλης. Τον περιμένει μαζί με τους γονείς του, μια ολοκαίνουργια ζωή γεμάτη αισιοδοξία.

🧡

Να είμαστε υγιείς, ενωμένοι, να αγαπάμε τους ανθρώπους και να φροντίζουμε όλα τα παιδιά αυτού του κόσμου. Αυτή είναι η κληρονομιά μας. Αλλιώς είμαστε πάμπτωχοι.

🧡 Δείτε λιγότερα

— πανευτυχής.»

Οι καλές ειδήσεις είναι αυτές που μας έλειψαν και έχουμε ανάγκη αυτούς τους καιρούς. Για αυτήν την καλή είδηση έχετε και...

Δημοσιεύτηκε από Πέτρος Πολυχρονίδης - Petros Polychronidis στις Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021
 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v