«Χωρίσαμε γιατί η πεθερά μου έβαλε τον άντρα μου να διαλέξει ή εμένα ή αυτήν»

«Χωρίσαμε γιατί η πεθερά μου έβαλε τον άντρα μου να διαλέξει ή εμένα ή αυτήν»

Η ιστορία που ακολουθεί θα μπορούσε να είναι σενάριο ελληνικής ταινίας του Φίνος Φιλμ με την κλασική «στρίγγλα» πεθερά που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι τους για να χωρίσουν το ζευγάρι. Ωστόσο, δεν πρόκειται για ταινία. Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας έπεσε θύμα της πλεκτάνης της πεθεράς της και χώρισε μια μέρα μετά τον γάμο της.

Η Jillian λέει ότι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον αγαπημένο της σε μια υπέροχη παραλία του Μεξικού, αλλά πολύ σύντομα το όνειρό της έγινε συντρίμμια αφού η πεθερά της τα κατέστρεψε όλα. Συγκεκριμένα, η μητέρα του άντρα της του έθεσε ένα απλό δίλημμα: «θα διαλέξεις ή τη γυναίκα σου ή εμένα» και ο γαμπρός, προς έκπληξη όλων, επέλεξε τη μαμά του. 

«Την επόμενη του γάμου μας έβγαλε τη βέρα από το δάχτυλό του και την πέταξε στο πάτωμα» λέει χαρακτηριστικά  η νιόπαντρη γυναίκα. 

Η Jillian ισχυρίζεται στο βίντεο που ανέβασε πως η πεθερά της ζήλευε την προσοχή και την αγάπη που έδινε ο γιος της στην νέα του σύντροφο. Ωστόσο, τους ισχυρισμούς της δεν φαίνεται να συμμερίζεται η πρώην νύφη της η οποία την αποκαλεί ψεύτρα.

Μετά το γάμο, κι αφού ο άντρας της την παράτησε, η γυναίκα προσπάθησε να επιστρέψει στον Καναδά που βρίσκεται η οικογένειά της, αλλά τα σύνορα είχαν κλείσει λόγω της πανδημίας. Δεν μπορούσε όμως να μείνει ούτε στο διαμέρισμα του πρώην συζύγου της, αφού η οικογένειά του τους είχε απαγορεύσει να συναντιούνται. 

Μόλις έληξε η απαγόρευση, η κοπέλα προσπάθησε να μιλήσει στον άντρα της για το διαζύγιο, αλλά ούτε κι αυτό της το επέτρεψαν. Της είπαν, μάλιστα, πως μετακόμισε και πως δεν θα μπορέσει να συνεννοηθεί μαζί του.

Η ιστορία της Jillian συγκέντρωσε εκατομμύρια views και χιλιάδες αντιδράσεις. Βέβαια έχουμε ακούσει μόνο την μία πλευρά της ιστορίας, οπότε είναι δύσκολο να βγάλουμε συμπεράσματα… Όπως και να' χει, είναι πολύ κρίμα να χωρίζει ένα ζευγάρι - ειδικά αν είναι παντρεμένο μόλις μία μέρα!

Πηγή: thesun.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v