Μπαμπάς θυσίασε τη ζωή του για να σώσει τους 3 γιους του από πνιγμό στη θάλασσα

Μπαμπάς θυσίασε τη ζωή του για να σώσει τους 3 γιους του από πνιγμό στη θάλασσα

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στην Αμερική, όταν ένας 42χρονος άντρας έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να σώσει τους 3 αγαπημένους του γιους.

Ο Pete Rosengren, μαζί με τη σύζυγό του και τους τρεις γιους τους ηλικίας 14, 12 και 7 ετών, αποφάσισαν να πάνε μια 3ημερη εκδρομή στη θάλασσα η οποία, όμως, κατέληξε σε τραγωδία. 

Σύμφωνα με την γυναίκα του άτυχου Pete, είχαν φτάσει στην παραλία μόλις λίγα λεπτά και τα παιδιά έτρεξαν αμέσως στη θάλασσα αγνοώντας την κόκκινη σημαία που επεσήμανε τον κίνδυνο για κύματα και θαλάσσια ρεύματα. Λίγο αργότερα, ο 42χρονος μπαμπάς είδε τους γιους του αλλά και άλλα παιδιά που βρίσκονταν μέσα στο νερό να παλεύουν με το νερό, προσπαθώντας να βγουν στην ακτή. 

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Pete βούτηξε στη θάλασσα για να τα βοηθήσει. Έφτασε μέχρι τ’ αγόρια και με επιτυχία κατάφερε να τα σώσει αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να σώσει και τον εαυτό του. Οι ναυαγοσώστες που έτρεξαν κατευθείαν προς το μέρος του του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν ασθενοφόρο. Ο άτυχος μπαμπάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. 

«Eίναι ένας στο εκατομμύριο» δήλωσε συγκινημένος ένας φίλος του Pete. «Είναι ο ορισμός του καλύτερου φίλου. Πάντα έβαζε τους άλλους πάνω από τον εαυτό του. Ήταν καταπληκτικός οικογενειάρχης και γεννημένος ηγέτης. Τα αγόρια του είναι όλος του ο κόσμος και τα έχει μεγαλώσει άψογα». 

Η οικογένεια του πρέπει να βρει το κουράγιο να συνεχίσει χωρίς εκείνον, ενώ η σύζυγός του, που σε λίγες μέρες θα έκλειναν τα 18 χρόνια γάμου, είναι συντετριμμένη.

«Αγαπούσε τόσο πολύ τη γυναίκα του», είπε ο καλύτερός του φίλος. «Δεν έχανε ευκαιρία να παινέψει τα χαρίσματά της… Δεν έπρεπε να χαθεί. Ο κόσμος χρειάζεται κι άλλους σαν τον Pete».

Πηγή: today.com

v