Αδερφάκια φιλοξενούνται στο νοσοκομείο κοντά στους άρρωστους με κορονοϊό γονείς τους

Αδερφάκια φιλοξενούνται στο νοσοκομείο κοντά στους άρρωστους με κορονοϊό γονείς τους

Μία συγκινητική είδηση έρχεται από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου δύο αδελφάκια παρακολουθούν τα μαθήματά τους εκεί, επειδή οι γονείς τους νοσηλεύονται με κορονοϊό.

Τα δύο παιδιά που είναι καλά στην υγεία τους, δεν είχαν με ποιον να μείνουν όταν και οι δύο γονείς τους νοσηλεύτηκαν στην κλινική covid των Χανίων. Έτσι, κινητοποιήθηκε μια ολόκληρη αλυσίδα ανθρώπων ώστε τα δύο παιδιά, 11 και 7 ετών, να φιλοξενηθούν στο νοσοκομείο. 

Εκεί κάθε πρωί κάνουν τα μαθήματά τους μέσω tablet και περιμένουν πώς και πώς να γίνουν καλά οι δικοί τους για να επιστρέψουν στο σπίτι τους. 

«Άμεσα κινητοποιηθήκαμε για να φροντίσουμε τα παιδιά να έρθουν στο νοσοκομείο, να είναι με τους γονείς τους. Ο μπαμπάς είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι η μαμά, συνεπώς την Δευτέρα το πρωί ήρθαν και έκτοτε είναι όλοι μαζί.

Ήταν μια πρωτοφανής περίπτωση, την οποία διαχειριστήκαμε με επιτυχία σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την 7η ΥΠΕ αλλά αυτό που πραγματικά συγκινεί είναι η ανθρωπιά και ο ανθρωπισμός που έδειξε το περιβάλλον της οικογένειας, φιλικό και σχολικό» τονίζει ο ο διοικητής του γενικού νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας.

Πηγή: thetoc.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v