Ζευγάρι κλείνει 60 χρόνια γάμου και δηλώνει πιο αγαπημένο από ποτέ

Ζευγάρι κλείνει 60 χρόνια γάμου και δηλώνει πιο αγαπημένο από ποτέ

Ένα ζευγάρι Bρετανών γιόρτασε την διαμαντένια του επέτειο αυτές τις μέρες, αφού έκλεισε αισίως 60 ολόκληρα χρόνια γάμου. Το αξιοσημείωτο είναι ότι δηλώνουν ακόμα φουλ ερωτευμένοι, αλλά και γεμάτοι από εκτίμηση και σεβασμό για τον σύντροφό τους.

Ήταν πρωταπριλιά του 61 όταν ο 22χρονος Ντέιβιντ παντρεύτηκε την 19χρονη Φλόρα, με την οποία είχαν γνωριστεί και ερωτευτεί μόλις δύο χρόνια πριν. Ο Ντέιβιντ οδηγούσε ένα παγωτατζίδικο και η Φλόρα είχε επισκεφθεί την αδερφή της στην περιοχή για λίγες μέρες. Αν και δεν τρελαινόταν για παγωτό, πήγαινε κάθε μέρα εκεί που άραζε ο Ντέιβιντ για να τον δει.

Αφού γνωρίστηκαν και βγήκαν τα πρώτα ραντεβού, το νερό είχε ήδη μπει στο αυλάκι. Μόλις ο Ντέιβιντ τελείωσε με την στρατιωτική του θητεία, έβαλάν μπρος για μια μεγάλη κι ευτυχισμένη οικογένεια. Τελικά, σταμάτησαν στα πέντε παιδιά, στα εννιά εγγόνια και εννιά δισέγγονα. Μέχρι τώρα τουλάχιστον!

Γι’ αυτό και δεν σκοτίστηκαν ποτέ για λούσα και περιπέτειες, όπως αυτές που απολαμβάνουν άλλοι. Περνούσαν πάντα τον περισσότερο χρόνο με την οικογένειά τους και αυτό τους ήταν αρκετό για να είναι δεμένοι και πανευτυχείς.

Βέβαια, ήταν και δουλευταράδες, κι έτσι πρόκοψαν γρήγορα δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να μεγαλώσει το σπιτικό τους. Ο Ντέιβιντ , μάλιστα, δουλεύει ακόμα όποτε μπορεί, κυρίως βοηθώντας τους συμπολίτες του ή τους τοπικούς φορείς με διάφορα μερεμέτια που γνωρίζει καλά.

Τον τελευταίο καιρό, η απόσταση τους έχει στοιχίσει πολύ, αλλά δεν παραβλέπουν να πάρουν το αυτοκίνητο και να περάσουν απ’ τα σπίτια των υπόλοιπων για έναν χαιρετισμό και δυο κουβέντες, έστω και από μακριά. Φυσικά, γνωρίζουν αρκετά από τεχνολογία ώστε να μιλάνε και μέσω βίντεο κλήσεων, αλλιώς θα είχαν τρελαθεί μακριά απ’ τα αγαπημένα τους παιδιά και εγγόνια.

Τελικά, όμως, ποιο είναι το μυστικό του αδαμάντινου γάμου τους; «Μα φυσικά», λέει περήφανη η κόρη τους η Λόρνα, «η καθημερινή προσπάθεια και ο σεβασμός του ενός για τον άλλον».

Μακάρι να συνεχίσουν έτσι για πολύ πολύ ακόμα.

Πηγή: alloaadvertiser.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v