2 αδερφάκια, 1 δωμάτιο: υπάρχει λύση; Αυτή η μαμά τη βρήκε!

2 αδερφάκια, 1 δωμάτιο: υπάρχει λύση; Αυτή η μαμά τη βρήκε!

Καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά μας γίνονται όλο και πιο ανεξάρτητα και έχουν ανάγκη να απομονώνονται αλλά και να διαφυλάττουν την ιδιωτική τους ζωή. Κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο, όταν τα αδέρφια μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Αυτή η μαμά όμως βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να κάνει τα παιδιά της να νιώσουν πώς βρίσκονται σε διαφορετικό χώρο και τον μοιράζεται μαζί μας.

To να μοιράζεσαι το δωμάτιό σου δεν είναι εύκολη υπόθεση, ακόμη κι αν... με το «συγκάτοικό» σου είστε το ίδιο φύλο. Θέλεις ένα προσωπικό χώρο και ιδιωτικότητα για να χαλαρώσεις, απαλλαγμένη από αδιάκριτα βλέμματα. 

Η μπλόγγερ Clutter Bug έχει δυο κόρες που βρίσκονται στην προεφηβεία. Το σπίτι τους είναι μικρό και έτσι, είναι αναγκασμένες να έχουν κοινό δωμάτιο. Η μαμά τους ωστόσο παρατήρησε τσακώνονταν περισσότερο χρόνο με τον χρόνο και έτσι αποφάσισε να τις βοηθήσει με έναν πολύ έξυπνο τρόπο: διαίρεσε το δωμάτιό τους στα δυο με ένα έπιπλο, έτσι ώστε καθεμιά να έχει τον χώρο της.

Μαζί με τις δίδυμες κόρες της αποφάσισαν να βάψουν το δωμάτιο και να τοποθετήσουν στη μέση ένα μεγάλο διαχωριστικό έπιπλο, το οποίο να έχει τη χρήση και βιβλιοθήκης για εξοικονόμηση χώρου.

Aπό τότε όπως λέει οι καυγάδες σταμάτησαν και η ειρήνη επέστρεψε στο σπίτι τους.

Πηγή: tiffytaffy.com

v