Πέταξε πετρέλαιο σε παιδιά που έπαιζαν κάτω από το μπαλκόνι της - Τα 2 στο «Παίδων»

Πέταξε πετρέλαιο σε παιδιά που έπαιζαν κάτω από το μπαλκόνι της - Τα 2 στο «Παίδων»

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ, λίγο πριν από τη λήξη της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, κατά το οποίο κινδύνευσαν σοβαρά τέσσερα παιδιά. Μάλιστα, τα δύο από αυτά βρίσκονται στο νοσοκομείο και όλοι ελπίζουμε να γίνουν γρήγορα καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανήλικα παιδιά έπαιζαν στον δρόμο όταν μία 37χρονη γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της και τους έριξε πετρέλαιο. Πρόκειται για τέσσερα νεαρά κορίτσια που βρίσκονταν ακριβώς κάτω από το σπίτι της 37χρονης και, πιθανόν, την ενόχλησαν. 

Τα κορίτσια άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, που εντόπισε την ύποπτη, ενώ δύο από αυτά, ηλικίας 12 ετών, μεταφέρθηκαν στο «Παίδων» για τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχαν ερεθισμούς στο πρόσωπο και το κεφάλι. 

Η γυναίκα ισχυρίστηκε πως είχε αφήσει το πετρέλαιο στο μπαλκόνι και το έριξε, πιθανότατα, η γάτα της. Ωστόσο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν -και το επιβεβαίωσαν και οι γείτονες- ότι δεν είχε γάτα, ούτε άλλο κατοικίδιο.

Έτσι οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή της 37χρονης στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου τελικά συνελήφθη, της ασκήθηκε δίωξη για σωματικές βλάβες και αναμένεται τις επόμενες ώρες να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Το περιστατικό συνέβη χθες λίγο πριν τις 9 το βράδυ στην πλατεία Τσιρακοπούλου, στην οδό Καλλιπόλεως στον Βύρωνα.

Πηγή: ethnos.gr

v