Ε. Πρεζεράκου: η μικρή Αναστασία ολοκλήρωσε με επιτυχία τον 2ο κύκλο θεραπειών

Ε. Πρεζεράκου: η μικρή Αναστασία ολοκλήρωσε με επιτυχία τον 2ο κύκλο θεραπειών

Η μικρή Αναστασία, το γενναίο κορίτσι που αντιμετωπίζει μια σπάνια μορφή καρκίνου, ολοκλήρωσε με επιτυχία τον δεύτερο κύκλο θεραπειών στην Αμερική και σύντομα θα ξεκινήσει τον τρίτο και τελευταίο. Οι γονείς της είναι συνεχώς στο πλάι της ενώ η Έρρικα Πρεζεράκου, η θεία του κοριτσιού, επικοινωνεί μαζί τους καθημερινά.

Μάλιστα το Σάββατο, θέλησε να ενημερώσει τους followers της για την υγεία της ανιψιάς της, ανακοινώνοντας ευχάριστα νέα:

«Χθες η Αναστασία έκλεισε τον δεύτερο κύκλο θεραπείας στο Χιούστον και ετοιμάζεται για τον τρίτο στη Νέα Υόρκη, το πιο πιθανό… Όλον αυτό τον καιρό θεωρούσα κατάλληλο να σας κρατήσω σε μια ησυχία μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία… και έτσι δεν ανέβαζα κάτι… ίσως γιατί η κάθε μέρα όλο αυτό το διάστημα ήταν μια ταλάντωση για την μικρή και τους γονείς της.

Εκεί που είχε σταθεροποιηθεί έμπαινε εντατική και ξαναέβγαινε. Το ένα συναίσθημα ακολουθούσε το άλλο κάθε ώρα και μέρα χωρίς να ξέρεις τι να πεις και κυρίως τι να κανείς. Μόνο η πίστη μας έμεινε ζωντανή και οι προσευχές μας που κάθε φορά πιστεύω την βοηθούσαν να βγει από την εντατική.

Σε όλη αυτή την μέχρι τώρα διαδρομή με έχετε συγκινήσει τόσο πολύ με τα μηνύματα και την στήριξη σας. Σήμερα βρήκα αυτή την φωτογραφία . Η Αναστασία με τον μπαμπά της μαθαίνει να ψαρεύει. Ελπίζω μετά το τέλος της 3ης θεραπείας να μπορέσει να ξαναπάει. Πιστεύω η θάλασσα μας έχει ανάγκη από μικρές γοργόνες σαν την Αναστασία μας. Σας ευχαριστώ και πάλι» έγραψε χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

Πηγή: protothema.gr

v