Διπλό θαύμα: μαμά γέννησε δίδυμα αφού είχε χάσει 12 παιδιά σε 5 χρόνια

Διπλό θαύμα: μαμά γέννησε δίδυμα αφού είχε χάσει 12 παιδιά σε 5 χρόνια

Είναι κάποιες μαμάδες που η φύση τις ευλόγησε με πολλές και εύκολες εγκυμοσύνες, αλλά είναι κι εκείνες που προσπαθούν χρόνια πριν καταφέρουν να γευτούν τη χαρά της μητρότητας. Για την Κάρλα Πάτερσον, αυτή η προσπάθεια ήταν και αρκετά επώδυνη, αφού έχασε 12 παιδιά μέσα σε 5 μόλις χρόνια.

Παρ’ όλ’ αυτά, η επιμονή της και του άντρα της επιβραβεύτηκε, αφού πρίν λίγο καιρό έφεραν στον κόσμο δύο υπέροχα δίδυμα αγοράκια.

Η αρχή της περιπέτειάς τους έγινε το 2016 με μια εξωμήτρια κύηση που τερματίστηκε νωρίς. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα πήγαιναν όλο και χειρότερα, αφού ακολούθησαν 11 αποβολές και ατέρμονοι κύκλοι εξετάσεων για την Κάρλα, ώστε να βρεθεί η αιτία που αποβάλλει κάθε φορά.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιπέτειας διαγνώστηκε με μια σοβαρή πάθηση του θυρεοειδή, κάτι που την έφερε στο τραπέζι του χειρουργείου για να τον αφαιρέσει. Αν και οι γιατροί θεώρησαν ότι αυτή ήταν και η αιτία των αποβολών, η Κάρλα συνέχισε να χάνει παιδιά.

Τότε, επικοινώνησε με μια οργάνωση που βοηθά γυναίκες σε θέματα υπογονιμότητας κι εκείνοι την καθοδήγησαν να κάνει μια νέα σειρά από εξετάσεις που, όμως, βγήκαν όλες καλές, αφήνοντας το βασικό ερώτημα αναπάντητο.

Τελικά, αποφάσισε να δοκιμάσει να μείνει έγκυος με εξωσωματική. Έβαλε μπρος τη διαδικασία, αλλά όσο περίμενε, έμεινε έγκυος πάλι με φυσικό τρόπο, στα δίδυμά της.

Λόγω του ιστορικού της, κατά την εγκυμοσύνη, έβλεπε πολύ συχνά τη γιατρό της και την ομάδα της. Ευτυχώς, αυτή τη φορά όλα πήγαν καλά και το ζευγάρι απολαμβάνει πλέον τους πρώτους μήνες στο σπίτι με τα υπέροχα διδυμάκια του.

Πηγή: mirror.co.uk
v