30χρονη που την εγκατέλειψαν μωρό συναντά για πρώτη φορά την αδερφή της

30χρονη που την εγκατέλειψαν μωρό συναντά για πρώτη φορά την αδερφή της

Η Έλεν Νοξ, υιοθετήθηκε το 1988 από μία στοργική οικογένεια που την μεγάλωσε και είναι δίπλα της για 32 χρόνια. Ωστόσο, πάντα αναρωτιόταν για τη βιολογική της οικογένεια μέχρι που απευθύνθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Long Lost Family που επανενώνει χαμένες οικογένειες. Μέσω εξετάσεων DNA, η ομάδα της τηλεοπτικής εκπομπής ανακάλυψε την αδελφή της, την Τζες, η οποία και εκείνη εγκαταλείφθηκε στην άκρη του δρόμου, 14 μήνες πριν τη γέννηση της Έλεν.

Μάλιστα οι ερευνητές της εκπομπής, σύμφωνα με τη Daily Mail, εντόπισαν και τη μητέρα τους αλλά δεν δημοσιοποίησαν τα στοιχεία της ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν θα θέλει να επικοινωνήσει και με τις δύο κόρες της. Πριν συναντήσει την αδελφή της, η Έλεν είπε: «Είναι μεγάλο πράγμα, θα αλλάξει τη ζωή και για τις δύο. Δεν είναι απλό αυτό που συμβαίνει σήμερα. Αυτό θα είμαστε εμείς για το υπόλοιπο της ζωής μας. Είναι συναρπαστικό».

Aπό την πλευρά της και η Τζες εμφανίστηκε το ίδιο πρόθυμη να «χτίσει» τη σχέση με την αδελφή της. «Είναι πολύ ξεχωριστό αυτό που θα συμβεί, είναι μοναχικό να είσαι μοναχοπαίδι και πιθανότατα να έχει και εκείνη πολύ παρόμοιες σκέψεις αν όχι τις ίδιες». Η Έλεν και η Τζες λοιπόν, αφού έκαναν τεστ για κορονοϊό, συναντήθηκαν με ασφάλεια σε ένα ξενοδοχείο κι η συγκίνησή τους, καθώς μοιράζονταν τις ιστορίες τους, ήταν μεγάλη!

«Το να βρεις επιτέλους κάποιον που μοιάζετε, είναι φανταστικό», είπε η Έλεν. «Βρήκα τη μεγάλη αδελφή μου ακι από δω και μπρος θα είμαστε πάντα μαζί» σημείωσε, ενώ η Τζες, εξίσου ενθουσιασμένη, πρόσθεσε πως πετάει στο φεγγάρι: «Δεν μπορώ να περιμένω, ανυπομονώ να γνωρίσω τα παιδιά της, τον αρραβωνιαστικό της, και αυτό θα αλλάξει και τις δύο ζωές μας προς το καλύτερο».

Νωρίτερα στην εκπομπή, η Έλεν η οποία είναι τώρα αρραβωνιασμένη με δύο δικά της παιδιά, εξήγησε ότι πάντα αγωνιζόταν με το γεγονός ότι δεν ήξερε τίποτα για την αρχή της ζωής της. «Δεν ξέρω πώς ήταν οι πρώτες ώρες της ζωής μου, πού ήμουν και με ποιον ήμουν, γιατί με άφησε εκεί», αποκάλυψε.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της αναζήτησης για απαντήσεις στη σειρά τριών μερών ITV, η Έλεν επέστρεψε στο νοσοκομείο για πρώτη φορά από τότε που ανακαλύφθηκε έξω από αυτό ως νεογέννητο. Και ξεσπώντας σε κλάματα εξήγησε το εξής: «Το ότι κάποιος, ίσως οι γονείς μου, ήταν εδώ, και με άφησαν, σημαίνει ότι υπήρχε ένας φρικτός λόγος για να το κάνουν».

Τα μόνα αναμνηστικά από την αρχή της ζωής που έχει η Έλεν, είναι η ετικέτα με το όνομα που της δόθηκε ως μωρό και μερικές φωτογραφίες της που τραβήχτηκαν με τις νοσοκόμες. Οι ερευνητές του «Long Lost Family» εντόπισαν δύο από αυτές τις νοσοκόμες, την Gill και τη Susan, και η Έλεν επανενώθηκε μαζί τους για πρώτη φορά, έπειτα από παραπάνω από 30 χρόνια.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v