Μετά από 3 χρόνια γάμου και 2 παιδιά ο έρωτας έχει χαθεί. Πώς θα τον ξαναβρούμε;

Μετά από 3 χρόνια γάμου και 2 παιδιά ο έρωτας έχει χαθεί. Πώς θα τον ξαναβρούμε;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Καλησπέρα! Είμαι 26 χρονών και ο άντρας μου 29. Παντρεύτηκαμε περίπου πριν 3 χρονια και έχουμε 2 παιδιά, δύο και ενός έτους. Δυστυχώς, με τις υποχρεώσεις που έχουμε, έχει χαθεί ο έρωτας. Πριν τα παιδιά ήμασταν πολύ ερωτευμένοι. Πώς μπορούμε να το ξαναβρούμε αυτο;

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Κάνατε πολλά και σημαντικά βήματα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να μην έχετε ακόμη βρει την ισορροπία σας στα τωρινά δεδομένα.

Ο γάμος, ο ερχομός του πρώτου σας παιδιού και στη συνέχεια το δεύτερο παιδί σας, σας καλούν ώστε διαρκώς να αλλάζετε ώστε να εμπεριέξετε τις αλλαγές. Είναι υπέροχες αλλαγές και πολύ όμορφη η πορεία σας! Τίποτα δε χάθηκε εάν δεν επιτρέψετε να χαθεί.

Ξεκινήσατε ένα ταξίδι κοινής ζωής που η ταχύτητα μέχρι τώρα δε σας επέτρεψε να χαρείτε τη διαδρομή καθόλη τη διάρκεια. Σήμερα έχετε δυνατότητα να αλλάξετε και ταχύτητα και προορισμό! Αποφασίστε λοιπόν εκ νέου που θέλετε να πάτε και από ποια διαδρομή ώστε να χαρείτε το τοπίο και ο ένας τον άλλο!

Σας ευχαριστώ.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v