Σκαφιδά: Χαίρομαι που η νέα γενιά δεν έχει μπει στο τριπάκι να κάνει οικογένεια

Σκαφιδά: Χαίρομαι που η νέα γενιά δεν έχει μπει στο τριπάκι να κάνει οικογένεια

Παρόλο που οι περισσότερες κοπέλες ονειρεύονται πως κάποια στιγμή θα γίνουν μητέρες, αυτό δεν ισχύει για όλες. Το να μην θες να κάνεις παιδιά είναι μια επιλογή καθαρά προσωπική και σεβαστή. Η γνωστή ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε στο Gala για το πως θα της φαινόταν σαν ενδεχόμενο να γίνει μητέρα και η απάντησή της το λιγότερο αφοπλιστική.

«Δεν γαλουχήθηκα με το να κάνω οικογένεια. Οι γονείς μου ήταν πολύ υποστηρικτικοί, ήταν και της άποψης να κάνουμε εγώ κι οι αδερφές μου ότι θέλουμε σε αυτήν την ζωή. Δεν μεγαλώσαμε με σκοπό να γίνουμε μητέρες. Οι γονείς μου ήθελαν να είμαστε ευτυχισμένες.

Δηλαδή, αν με ρωτάς για το μέλλον, τα όνειρά μου είναι εστιασμένα στα επαγγελματικά μου. Αυτό που θέλω είναι να διατηρήσω ίδιο τον ενθουσιασμό που έχω τώρα, να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν και να έχω όπως και στο παρόν μου καλές προτάσεις. Δεν είναι στις προτεραιότητές μου το θέμα οικογένεια.

Και χαίρομαι που η νέα γενιά δεν έχει μπει σε αυτό το τριπάκι. Είμαστε μια γενιά που αν δεν παντρευτεί, θα είναι από επιλογή και όχι επειδή δεν τα κατάφερε. Έχουμε ευτυχώς απομυθοποιήσει την έννοια του μπακουριού, αυτή την νοοτροπία πως αν δεν κάνεις οικογένεια και παιδιά, είσαι αποτυχημένος και δυστυχισμένος. Έχω τρεις ανιψιές από την μεγάλη μου αδερφή κι είναι όλα μια χαρά».

Πηγή: thecaller.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v