Είδα τη μαμά μου να κάνει σεξ με τον φίλο της και νιώθω πολύ άβολα

Είδα τη μαμά μου να κάνει σεξ με τον φίλο της και νιώθω πολύ άβολα
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Καλησπέρα σας. Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι εδώ και 7 χρόνια με τον μπαμπά μου - τα τελευταία 2 χρόνια έχει σχέση με κάποιον άλλον. Την έπιασα πριν από ένα μήνα ενώ αυτός ήταν σπίτι μας να το κάνουνε. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω ένιωσα άβολα πολύ και ζητάω τη βοήθεια σας.

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Καταλαβαίνω πόσο άβολη ήταν η θέση σας μπροστά σε μια τέτοια περίσταση. Η μητέρα σας είναι καλό και σημαντικό ότι έχει φτιάξει μια όμορφη σχέση με τον σύντροφό της, ωστόσο χρειάζεται να διαφυλάξει τις προσωπικές τους στιγμές. Για οποιονδήποτε είναι αμήχανο, έως τραυματικό θα λέγαμε, να δει τους γονείς του ή κάποιον γονιό του κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να φροντίσετε κι εσείς ώστε να έχετε τον προσωπικό σας χώρο που να μπορείτε να είστε άνετη και να μη χρειάζεται να βρίσκεστε σε άβολη θέση σε κάθε πιθανή επίσκεψη του συντρόφου της μητέρας σας. Επίσης μπορείτε εάν νιώθετε καλά, να μοιραστείτε με τη μητέρα σας ότι ήρθατε σε δύσκολη θέση έτσι ώστε κι εκείνη να είναι ενήμερη και περισσότερο προσεκτική από εδώ και στο εξής.

Σας ευχαριστώ.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v