Υπάρχει μια αγκαλιά που δεν την ξεχνάς ποτέ!

Υπάρχει μια αγκαλιά που δεν την ξεχνάς ποτέ!

Από την πρώτη στιγμή που αντικρύζουμε τον κόσμο, από το πρώτο μας γρατζούνισμα στο παιχνίδι, από το πρώτο μας καρδιοχτύπι, από τις πρώτες αγωνίες, η μητέρα μας είναι εκεί για να μας στηρίξει, να μας προστατεύσει και να μας προσφέρει τη μοναδική θαλπωρή που μόνο η δική της αγκαλιά μπορεί να μας δώσει.

Η ΔΕΛΤΑ λοιπόν που είναι χρόνια τώρα ο καθημερινός σύμμαχος της μητέρας στην ανάπτυξη των παιδιών της με προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, προσκαλεί όλες τις μανούλες να επισκεφθούν το ανανεωμένο deltamoms.gr να γίνουν μέλη του deltamoms club

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ως σύγχρονη νέα μητέρα, ενώνει τη φωνή της με τη ΔΕΛΤΑ σε αυτό το κάλεσμα προς τις νέες μανούλες συμμετέχοντας σε μία τηλεοπτική και διαδικτυακή επικοινωνία, με σκοπό να τις ενθαρρύνει να γίνουν μέλη μίας διαδικτυακής κοινότητας που εστιάζει με αισιοδοξία στη φροντίδα των παιδιών, αλλά και υποστηρίζει τη μητέρα στο μαγικό και γεμάτο προκλήσεις ταξίδι της μητρότητας.

Στη μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα του ανανεωμένου deltamoms.gr λοιπόν, η μανούλα του σήμερα μπορεί να βρει χρήσιμα εργαλεία, εκπτωτικά κουπόνια αλλά και μία σειρά από πραγματικά χρηστικά άρθρα που θα την βοηθήσουν ν’ αντιμετωπίσει πρακτικά ζητήματα που την απασχολούν καθημερινά όπως ενδεικτικά το πώς θα μπορούσε να βοηθήσει το παιδί της να κοιμάται καλύτερα το βράδυ ή το πώς να κάνει τη διαδικασία της μετάβασης από το μπιμπερό στην κούπα ευκολότερη. Αλλά και χρήσιμες συμβουλές για την ίδια γιατί εκτός από μητέρα δεν παύει να είναι και γυναίκα!

Παράλληλα δε, με κάθε εγγραφή στο deltamoms club, η ΔΕΛΤΑ στηρίζει έμπρακτα μονογονεϊκές οικογένειες σε συνεργασία με την Ένωση Μαζί για το Παιδί, αποδεικνύοντας τη γνήσια αφοσίωσή της στα παιδιά, αλλά και τους γονείς, και ιδιαίτερα σε εκείνους που αγωνίζονται μόνοι για να τα μεγαλώσουν.

Έλα κι εσύ στο deltamoms.gr λοιπόν! Η μητρότητα αλλάζει τη  ζωή της γυναίκας, την καθημερινότητά της, τα συναισθήματά της, τις προτεραιότητές της. Η μαμά ανακαλύπτει νέους ρόλους, καινούργιες δεξιότητες. Ένας καινούργιος κόσμος «γεννιέται» κάθε φορά.

Γιατί με κάθε παιδί γεννιέται και μία μαμά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

v