6χρονος πέρασε τα πιο μοναχικά γενέθλια γιατί οι φίλοι του δεν εμφανίστηκαν ποτέ

6χρονος πέρασε τα πιο μοναχικά γενέθλια γιατί οι φίλοι του δεν εμφανίστηκαν ποτέ

Όσοι έχουμε παιδιά, προσπαθούμε να κάνουμε όλες τις στιγμές του μοναδικές και χαρούμενες γιατί όποτε τα βλέπουμε λυπημένα, η καρδιά μας σπαράζει απ’ τον πόνο. Αυτό έκανε κι αυτή η μαμά όταν οργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων για τον 6χρονο γιο της, στο πάρκο της γειτονιάς, όπου κάλεσε 22 φίλους του μικρού.

Δυστυχώς, όμως, η προσπάθεια της μαμάς γύρισε μπούμερανγκ, αφού στο πάρτι δεν εμφανίστηκε ούτε ένας με αποτέλεσμα ο μικρούλης της να πληγωθεί αναπανόρθωτα.

Η περίλυπη μαμά μοιράστηκε τη δυσάρεστη εμπειρία με τους χρήστες του TikTok, εξηγώντας ότι στην περιοχή της δεν υπάρχουν αυτή την περίοδο περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό, ενώ ο λόγος που έκανε το πάρτι σε εξωτερικό χώρο ήταν για να μη διστάσει κανείς να έρθει από φόβο μην κολλήσει

«Μισή ώρα μετά την έναρξη της γιορτής, είχαμε ετοιμάσει τα πάντα και καθόμασταν μαζί στο πάρκο. Περιμέναμε με αγωνία αλλά δεν εμφανίστηκε κυριολεκτικά κανείς! Το καημένο το αγοράκι μου», είπε η μαμά προκαλώντας τη συμπόνοια των άλλων χρηστών.

Την ώρα που μιλάει, στο βάθος φαίνεται ο μικρός να παίζει μόνος του δίπλα στα άθικτα γλυκά και την πολύχρωμη διακόσμηση.

«Συγνώμη, αλλά είμαι πραγματικά αναστατωμένη από αυτό που συνέβη», συμπληρώνει η μαμά, «ο μικρούλης μου δεν έξιζε τέτοια μεταχείριση, ειναι καταπληκτικό παιδί».

Το περιστατικό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτούν άπειρα μηνύματα συμπαράστασης:

«Ράγισε η καρδιά μου. Πώς μπορώ να του στείλω ένα δώρο; σοβαρολογώ, πες μου», είπε μια μαμά, ενώ μια άλλη τόνισε με έμφαση ότι «αυτός είναι ο λόγος που πηγαίνω πάντα την μικρή μου στα πάρτι που την καλούνε, είναι πάντα εκεί με ένα γλυκό χαμόγελο κι ένα δώρο για το παιδί που γιορτάζει.»

Πόσο αλήθεια! Αν το έκαναν όλοι αυτό, ο μικρούλης δεν θα είχε πληγωθεί ποτέ.

Πηγή: mirror.co.uk
v