Είπαν να δοκιμάσουν για δεύτερο παιδί και ο πελαργός τους έφερε… τετράδυμα!

Είπαν να δοκιμάσουν για δεύτερο παιδί και ο πελαργός τους έφερε… τετράδυμα!

Είναι υπέροχο να έχεις άδερφια. Mπορεί η σχέση μας μαζί τους να μην είναι τέλεια, είναι όμως πέρα για πέρα μοναδική. Αυτό είχε στο μυαλό της και η Dayna Childress, όταν σκέφτηκε να προσπαθήσει για δεύτερο παιδί με τον σύντροφό της - ήθελε να χαρίσει στον γιο της ένα αδερφάκι. Αντί όμως για 1 του χάρισε 4!

Σ' ένα βιντεάκι της στο Τik Tok, το οποίο έχει πάνω 14.2 εκατομμύρια προβολές, η Dayna φαίνεται να μπαίνει σε ένα δωμάτιο ακολουθούμενη από τον μεγαλύτερο γιο της. Στη συνέχεια, κάνουν την εμφάνισή τους τα τετράδυμα, 3 αγόρια και 1 κορίτσι.

Η λεζάντα στο βίντεο γράφει «Όταν απλώς προσπαθούσες για 2ο παιδί... Αλλά καταλήγεις με 2ο, 3ο, 4ο και 5ο!» Οι χρήστες ξετρελάθηκαν με τα 5 παιδιά και έσπευσαν να σχολιάσουν θετικά την πολύτεκνη μητέρα.

«Είναι πανέμορφα», «4 νήπια! Θα είχα τρελαθεί τελείως!» και «Τα αγόρια σου σίγουρα θα είναι υπερπροστατευτικά με την κόρη σου» είναι μερικά από τα σχόλια.

Στην ιστοσελίδα της, η Dayna εξηγεί ότι αυτή και ο σύζυγός της Colby καλωσόρισαν τον πρώτο τους γιο το 2015. Όταν προσπάθησαν για δεύτερο παιδί, πάλεψαν με την υπογονιμότητα και με ανεξήγητες επαναλαμβανόμενες αποβολές για δυόμισι χρόνια. Ωστόσο, στα τρίτα γενέθλια του γιου τους, ανακάλυψαν ότι περίμεναν τετράδυμα!

Να τους ζήσουν!

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v