«Οι μαμάδες που δεν δουλεύουν είναι τεμπέλες»: ό,τι χειρότερο διαβάσαμε ποτέ

«Οι μαμάδες που δεν δουλεύουν είναι τεμπέλες»: ό,τι χειρότερο διαβάσαμε ποτέ

Μαγείρεμα, σιδέρωμα, καθάρισμα, πλύσιμο, πήγαινε - έλα σε σχολείο και φροντιστήρια είναι μερικές απ' τις δουλειές που κάνουν οι μη εργαζόμενες μαμάδες καθημερινά. Είναι γυναίκες που επέλεξαν να μείνουν στο σπίτι, εγκαταλείποντας τη δουλειά τους για να μεγαλώσουν τα παιδάκια τους και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δεχτεί σκληρή κριτική γι' αυτήν τους την απόφαση. Καμία όμως δεν συγκρίνεται με το ανάρμοστο σχόλιο αυτού του άντρα.

 

Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Jonathan, o εν λόγω χρήστης σχολίασε με απαράδεκτο τρόπο τις μη εργαζόμενες μητέρες στη σελίδα «Stay At-Home Mum» στο Facebook.

«Όλο αυτό ενθαρρύνει τις γυναίκες να μην εργάζονται και να βασίζονται στους άνδρες. Όχι, δεν είμαι φεμινιστής. Δεν πρέπει να είστε τεμπέλες. Οι άνδρες φροντίζουν τα παιδιά τους και παράλληλα εργάζονται. Γιατί οι γυναίκες να μην κάνουν το ίδιο; Το να είσαι με κάποιον, ο οποίος δουλεύει σκληρά και σου δίνει όλα τα του χρήματα, ενώ εσύ μένεις στο σπίτι με τα παιδιά δεν είναι ''δουλειά'' και σε καμία περίπτωση δεν είναι εντάξει».

Σαν να μην έφτανε όλο το λογύδριο, τόνισε ότι οι μαμάδες πλήρους απασχόλησης ψάχνουν για χορηγούς, λέγοντας «Το να εκμεταλλεύεσαι κάποιον και να τον αντιμετωπίζεις σαν τράπεζα είναι λάθος».

Όπως ήταν αναμενόμενο τα ανάρμοστα σχόλιά του προκάλεσαν τον θυμό των μαμάδων σε σημείο που πολλά site του εξωτερικού έγραψαν για το περιστατικό, καταδικάζοντας τη συμπεριφορά του.

v