Μαμά συνελήφθη επειδή άφησε το 5χρονό της να παρασυρθεί στα βαθιά με φουσκωτό

Μαμά συνελήφθη επειδή άφησε το 5χρονό της να παρασυρθεί στα βαθιά με φουσκωτό

Σε θαλάσσια περιοχή της Ηγουμενίτσας ένα 5χρονο αγοράκι διέφυγε της προσοχής της μητέρας του και παρασύρθηκε από ρεύματα στη θάλασσα πάνω στο φουσκωτό του. Για καλή του τύχη, το εντόπισε και το βοήθησε ένας ψαράς όμως η μαμά του συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκου.

Το μικρό αγόρι βρισκόταν μόνο του στη θάλασσα πάνω σε ένα φουσκωτό, όταν διέφυγε της προσοχής των γονιών του και βρέθηκε πολλά μέτρα μακριά από την ακτή. Ένας ψαράς βλέποντάς το, έσπευσε να το βοηθήσει ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και το Λιμεναρχείο. Η 39χρονη μητέρα ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκου.

Ανακοίνωση Λιμεναρχείου

«Στη σύλληψη 39χρονης ημεδαπής για παράβαση του άρθρου 306 Π.Κ. προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες της 12-07-21, και ενώ η ανωτέρω βρισκόταν στην παραλία Μακρυγιαλίου Δρεπάνου με το ανήλικο τέκνο της, το αγοράκι διέφυγε της προσοχής της με αποτέλεσμα να παρασυρθεί εντός της θάλασσας και να τεθεί η ζωή του σε κίνδυνο. Το εν λόγω ανήλικο, το οποίο επέβαινε σε πνευστό μη μηχανοκίνητο θαλάσσιο μέσο, περισυνελέγη και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ακτή με τη συνδρομή Ε/Π -Α/Κ σκάφους.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή».

Πηγή: thecaller.gr



 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v