Ερωτεύτηκα κάποιον άλλον που είναι και αυτός παντρεμένος με παιδιά. Να του το πω;

Ερωτεύτηκα κάποιον άλλον που είναι και αυτός παντρεμένος με παιδιά. Να του το πω;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Είμαι 3 χρόνια παντρεμένη με δυο παιδάκια, ηλικίας 2,5 και 1,5 ετών. Ο γάμος μου έχει τελματώσει. Για να ξεφύγω λοιπόν κάνω δυο φορές την εβδομάδα χορό και είμαι ερωτευμένη με τον δάσκαλό μου, ο οποίος είναι παντρεμένος με ένα παιδί. Βασανίζομαι στις σκέψεις θέλοντας να μοιραστώ μαζί του αυτό που αισθάνομαι για εκείνον. Θα λυτρωθώ. Δεν θέλω να δημιουργήσω κάποια κατάσταση ωστόσο, θέλω να του το εκφράσω μέσα από ένα ερωτικό γράμμα που έγραψα. Να του το δώσω; Σας παρακαλώ, πείτε μου τη γνώμη σας.

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Η κατάσταση που περιγράφετε είναι ιδιαίτερα μπερδεμένη. Αυτό έχει νόημα να σας προβληματίσει ως προς τον τρόπο που μέχρι σήμερα σχετίζεστε.

Είστε σε μια σχέση, σε έναν γάμο όπου είστε δυστυχής. Δε χαίρεστε τα παιδιά σας και ψάχνετε τρόπους να ξεφύγετε από τη ζωή που και εσείς έχετε συμβάλλει ώστε να δημιουργηθεί. Δηλώνετε ερωτευμένη με έναν άνθρωπο που δεν είναι διαθέσιμος. Όλα είναι σύμπλοκα και εύκολα μπορούν να σας οδηγήσουν σε μια δυσμενή πρόβλεψη για τη συνέχεια.

Νοιαστείτε για τον εαυτό σας, για τα συναισθήματα σας, για τη ζωή σας, για τα παιδιά σας. Για τις σχέσεις σας. Αξιοποιήστε τη μέχρι τώρα εμπειρία σας, όχι για να διαιωνίζετε δυσκολίες, αλλά για ουσιαστική αλλαγή! 

Δώστε στον εαυτό σας χρόνο και χώρο επεξεργασίας κι όχι διαφυγής. Γράψτε στον εαυτό σας ένα γράμμα και φροντίστε να το παραλάβει και να το αφουγκραστεί! Η ενέργεια σας είναι υπέροχη. Χαρείτε για προσωπικό προχώρημα. 

Σας ευχαριστώ.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v