«Είμαι μαμά 8 παιδιών και κάποιες φορές κλειδώνομαι στο μπάνιο για να ηρεμήσω»

«Είμαι μαμά 8 παιδιών και κάποιες φορές κλειδώνομαι στο μπάνιο για να ηρεμήσω»

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: όσο πιο πολλά παιδιά, τόσο πιο καλά! Αυτό όμως δεν αναιρεί την κούραση και τις δυσκολίες του να έχεις τόσα παιδιά με διαφορετικές ανάγκες το καθένα. Αυτή η μαμά έχει... 8 και μοιράζεται την εμπειρία της.

Η TikToker @helenxxburman είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην κοινότητα του Tik Tok χάρη στις ιστορίες που μοιράζεται με τους ακολούθους της για τη καθημερινότητά της με τα 8 παιδιά της.

Πρόσφατα, σ' ένα βίντεό της αποκάλυψε ότι τα μεγαλύτερα παιδιά της είναι 21 και 20 χρονών! Παρομοίασε τη μητρότητα με τρενάκι του λούνα παρκ, τονίζοντας ότι υπάρχουν πολλά πάνω και κάτω, ενώ πρόσθεσε ότι έχει χύσει αμέτρητα δάκρυα για λάθη που έχει κάνει.

Όπως ισχυρίζεται είναι πολύ περήφανη για τα παιδιά της, όμως, η έλλειψη ύπνου και οι τύψεις την έφεραν πολλές φορές στα όριά της.

«Από τη στιγμή που θα γίνεις μαμά, θα νιώθεις τύψεις για τα πάντα. Πρέπει να ζήσεις με αυτό. Θα υπάρχουν κακές μέρες κι αυτό δεν είναι κακό». Μάλιστα, δήλωσε ότι πολλές φορές κρυβόταν στο μπάνιο για να ηρεμήσει!

Πολλοί ακόλουθοί της βρίσκουν παρηγοριά στα βίντεό της και ταυτίζονται μαζί της. Μια χρήστης σχολίασε πριν λίγες μέρες «Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και πού να μπουν τα κορίτσια σου στην εφηβεία- εκεί να δεις τι έχει να γίνει! Έχω 3 παιδιά και τα μεγάλωσα μόνη μου. Τώρα που μεγάλωσαν... γίνεται χαμός».

Απ ότι φαίνεται η Helen κατάλαβε για ποιο πράγμα μιλούσε αυτή η μαμά και απάντησε λιτά «Η εφηβεία είναι κάτι πολύ διαφορετικό... Οι έφηβοι είναι το κάτι άλλο».

Πηγή: thesun.co.uk

v