Υπάρχουν παιδικά χρόνια χωρίς δέντρα; Μαμά αναρωτιέται για το αύριο στα καμένα

Υπάρχουν παιδικά χρόνια χωρίς δέντρα; Μαμά αναρωτιέται για το αύριο στα καμένα

Η επόμενη μέρα στις πληγείσες περιοχές – όταν με το καλό δούμε τις καταστροφικές πυρκαγιές να σβήνονται ολοκληρωτικά – είναι κάτι που προβληματίζει όχι μόνο όσους έχουν πληγεί, αλλά και τους υπόλοιπους από εμάς που συμπάσχουμε μαζί τους, αλλά βλέπουμε και να συντελείται μια τεράστια οικολογική καταστροφή. Μάλιστα, για όσους είμαστε γονείς κι έχουμε δει πόση χαρά αντλούν τα παιδιά από μια απλή επίσκεψη σε ένα πάρκο, είναι εύλογο να συνδέουμε την καταστροφή με το τι φέρνει το αύριο για τα παιδιά σ’ αυτούς τους τόπους.

Η Ρούλα Ρέβη όπως και όλοι παρακολουθεί με πόνο ψυχή τις εξελίξεις από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν σαρώσει τη χώρα. Η γνωστή φωτογράφος πολλές φορές μέσα από τον λογαριασμό στης στο Instagram μοιράζεται σκέψεις, προβληματισμούς ή απλές καθημερινές της στιγμές, και ο τρόπος με τον οποίο σχολιάζει τα πράγματα έχει κερδίσει το ενδιαφέρον όσων την ακολουθούν. 

Μητέρα δύο παιδιών η ίδια, δημοσίευσε αυτές τις μέρες μια φωτογραφία με τον γιο της να έχει σκαρφαλώσει πάνω σε μια ελιά και να χαμογελά ευτυχισμένος. Τη φωτογραφία, συνόδευσε με έναν προβληματισμό που θα έπρεπε να απασχολεί όλους μας:

«Δεν υπάρχουν παιδικά χρόνια χωρίς δέντρα! Υπάρχουν;»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

Πηγή: protothema.gr

v