Κοίμιζε το μωρό στο αυτοκίνητο και της είπαν ότι… καταστρέφει τον πλανήτη!

Κοίμιζε το μωρό στο αυτοκίνητο και της είπαν ότι… καταστρέφει τον πλανήτη!

Τον μπελά της βρήκε μια γυναίκα που για να κοιμίσει το μωρό της αναγκάζεται να το βάζει στο καθισματάκι του αυτοκινήτου με αναμμένη τη μηχανή, αφού οι γείτονες βρήκαν αυτήν την πρακτική της, όχι τόσο ενοχλητική για τους ίδιους, όσο επιζήμια για τον πλανήτη ολόκληρο! Και φρόντισαν, φυσικά, να βάλουν την «ασυνείδητη» μαμά στη θέση της...

Η δύσμοιρη γυναίκα, που έχει να κοιμηθεί σερί πάρα πολύ καιρό, κατάφερε να κοιμίζει το μωρό της με τη γνωστή μέθοδο του αυτοκινήτου. Μόνο που, αντί να κάνει βόλτες γύρω γύρω στη γειτονιά, αφήνει το αυτοκίνητο παρκαρισμένο και ανάβει απλώς τη μηχανή.

Μια μέρα, λοιπόν, βρήκε στην πόρτα της το εξής αγανακτισμένο σημείωμα:

«Όπως οι περισσότεροι γείτονές σου, έτσι κι εγώ περνάω μπροστά απ’ το σπίτι σου πολλές φορές την ημέρα κι έχω παρατηρήσει ότι το αυτοκίνητό σου στέκεται με αναμμένη τη μηχανή πολύ συχνά και για αρκετή ώρα. Αν και κατανοώ τους λόγους που σε αναγκάζουν να κάνεις κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να παραβλέψω τη ζημιά που κάνεις ταυτόχρονα στον πλανήτη. Αν νοιαζόσουν πραγματικά για τα παιδιά σου θα νοιαζόσουν περισσότερο για το περιβάλλον και, αντί να κοιτάζεις μόνο την τωρινή βολή και την ηρεμία σου, θα σκεφτόσουν τη ζημιά που κάνεις μακροπρόθεσμα. Έχω μεγαλώσει τρία παιδιά και δεν χρειάστηκε ποτέ μου να βάλω μπρος το αυτοκίνητο για να τα κοιμίσω. Γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο να είσαι γονιός αλλά οι εύκολες λύσεις που καταστρέφουν τον πλανήτη δεν αποτελούν αποδεκτή συμπεριφορά.»

Η μαμά μοιράστηκε το σημείωμα με τους φίλους της στα social media, όπου σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, δήλωσε πως όταν βρει ποιος είναι ο «υπερευαίσθητος» οικλόγος της γειτονιάς θα του τα ψάλλει κι αυτή ένα χεράκι που έχει το θράσος να κρίνει και να «δικάζει» μια μαμά που πασχίζει να κοιμίσει το παιδί της.

Πηγή: parents.com

v