Κρήτη: 72χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε 6χρονο κορίτσι

Κρήτη: 72χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε 6χρονο κορίτσι

Ένας ηλικιωμένος άντρας από το Ηράκλειο Κρήτης φέρεται να ασέλγησε σε 6χρονο κοριτσάκι. Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το συμβάν στις αστυνομικές αρχές και ο 72χρονος συνελήφθη χθες και αυτή την ώρα βρίσκεται στο αυτόφωρο για άλλη υπόθεση για την οποία κατηγορείται, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού, διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κόρη της, όταν την έκανε μπάνιο και το παιδί πονούσε. Μετά από ερωτήσεις φέρεται να της εξομολογήθηκε πως ο ηλικιωμένος την άγγιξε σε ευαίσθητα σημεία.

Ο 72χρονος έπειτα από την καταγγελία συνελήφθη από την αστυνομία και σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστός της οικογένειας της 6χρονης. Ο ίδιος, ο οποίος έχει παιδιά και εγγόνια, πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για γενετήσια πράξη σε ανήλικο κάτω των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση και παράνομη οπλοκατοχή.

Ο δικηγόρος του ηλικιωμένου κ. Βαγγέλης Στρατουδάκης, δήλωσε στο Creta24: «Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη καταγγελία είναι αβάσιμη και αναληθής. Είναι βέβαια σε πολύ πρώιμο στάδιο η υπόθεση διότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι προανακριτικές πράξεις. Ωστόσο πιστεύω ακράδαντα ότι ο εντολέας μου δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή, καμία απολύτως ανάμειξη και καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν το οποίο καταγγέλλεται σε βάρος του. Είναι καθαρά προϊόν φαντασίας και θα προκύψει και κατά τη συνέχεια. Είναι πραγματικά άδικο για έναν ηλικιωμένο άνθρωπο να καταγγέλλεται κάτι τέτοιο σε βάρος του, το οποίο επαναλαμβάνω είναι παντελώς αναληθές και συκοφαντικό, προσβλητικό και ατιμωτικό για αυτό τον άνθρωπο ο οποίος τόσα χρόνια έχει δείξει το ποιόν του σε όλη την κοινωνία της Κρήτης. Πραγματικά θεωρώ ότι είναι ανέντιμο αυτός ο άνθρωπος να έρχεται εδώ για να αποδείξει το αυτονόητο, όμως πρέπει ουσιαστικά να ακολουθηθούν και να τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.»

Πηγή: creta24.gr

v